stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Kinderen van Jan Bovee hertr. Nijmegen 1924


Profiel afbeelding

Ik ben momenteel mijn stamboom in de app van Familysearch aan het samenstellen. De moeder van mijn opa heette Bovee, en ik ben op Facebook iemand tegengekomen die ook Bovee heet, in mijn stad Nijmegen woont (de rest van mijn familie komt uit Limburg en een flink aantal gemeenschappelijke vrienden heeft. We willen erachter komen of we familie zijn, en ik ben er achtergekomen dat een broer (Jan Bovee) van de opa van mijn opa in 1924 in Nijmegen na het overlijden van Johanna van Wijlick is hertrouwd met Catharina Wilhelmina Hartelo. www.openarch.nl/gld:F78BB894-886F-4F15-A941-C044502465FC Ik vraag me af of zij kinderen hebben gekregen, omdat het dan te achterhalen is of ik inderdaad familie ben van degene die ik vond op Facebook! Kan iemand mij hiermee helpen?

Tom Leistra

Voor zo een 'recente' periode zal het moeilijk zijn via archieven een link te vinden. Een eventueel kind uit dat huwelijk in 1924 kan nu nog in leven zijn (op respectabele leeftijd), waardoor je tegen privacy barrieres zult lopen. Akten van geboortes na 1920 zijn nog niet publiek.

Soms lukt het (bijv. mbv delpher) de burgelijke stand berichtjes in oude kranten te bekijken, en geboorten te vinden.

Om snel zekerheid te krijgen of jullie familie van elkaar zijn zou je een DNA test kunnen laten doen.

Arnaud

Misschien helpt de persoonskaart van Jan Bovee bij het verkrijgen van de benodigde informatie. Voor het aanvragen ervan zie https://cbg.nl/diensten/uittreksels-pkpl/.

L. Loef


Via Delpher heb ik geen informatie over eventuele kinderen gevonden. Wel data van ondertrouw en trouw.

Ook het overlijden van Jan Bovee te Grubbenvorst, vermeld in de Limburger koerier van 22-05-1935

Het overlijden van CW Hartelo is te vinden via openarch, en was in 1969 te Venray. Zij was toen 78 jaar oud.

ArnaudPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu