stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Voorouders gezocht van Reinder van der Wijk



Profiel afbeelding

hallo popko

ik lees dat je de andere namen van de kinderen hebt waarom geef je die dan niet mischien dat het de zoek tocht makkelijker maakt

elly

elly gras - 6 jul 2008 - 11:41

Hallo Popko

Ik heb op www. groningerarchieven.nl gezocht zowel naar de geboorte als overlijden gezocht naar Reinder van der Wijk maar nergens informatie over Reinder kunnen vinden.

Als hij te slochteren zou zijn overleden is dat zeker na 1952 want tot die tussen 1933 tot 1952 zijn de overlijdensakten in te zien.

Op de overlijdensakte van Niessien de Vries staan geen verdere gegevens.

Mijn advies aan U is: U hebt de geboortedatum van Reinder vraag een copie van de geboorteakte aan bij burgerzaken van de gem. Stadskanaal (daar maakt Onstwedde deel van uit) of zelf naar de betreffende archief gaan om de akte in te zien, daar staat zeker de naam van de ouders vermeld.

Met vriendelijke groet;

Harm

poelman 1234 - 6 jul 2008 - 13:46


Goedendag,

Het is een late reactie, ik ben nog niet zolang bezig met mijn stamboom, vandaar. Nu zag ik uw oproep over Reinder van der Wijk. Bent u daar al verder meegekomen? Hij is een oom van mijn moeder en ik weet de voorouders en verdere gegevens wel, indien nodig.

 

Met vriendelijke groeten,

Diana.

diana visser - 12 dec 2017 - 17:40







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu