stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Opzoekvraag: geboortedatum en ouders Ahasuerus Jansz Knopper(t) en Cornelia Jans van Vijfhuisen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding
Gevonden 1e huwelijk: 30 april 1690 Sloten, NH met Cornelia Jans, beide wonende aan de Slooterwegh Gevonden 2e huwelijk: 8 november 1704 Hillegom weduwnaar van Cornelia Jan van Vijfhuisen / Cijfhuisen met Aagje Arents van Dorp jonge dochter van 's-Gravesanden. In ca. 1692 stond er een Cornelia Jansdr ingeschreven bij de Publique Gereformeerde gemeente Jesu Christi met attestatie van Sloten naar Hillegom. Het kan zijn dat Ahasuerus Jansz ook Sweerus Jans genoemd wordt. Er stond in Hillegom een Sweerus Jans Knopper in 1705 als levend lidmaat beschreven. Er is wat informatie te vinden op internet (bijvoorbeeld http://www.familieherbert.nl/familie/overig/knoppert.htm#p11735), maar dit lijkt niet te kunnen kloppen met de genoemde datums.

J. Waterreus


Swerus is inderdaad precies hetzelfde als Ahasverus.

Je kunt er 99% vanuit gaan, dat hij dezelfde is als de lidmaat uit 1705.

http://www.familieherbert.nl/familie/overig/knoppert.htm#p11830

klopt inderdaad niet. Hij is daar gewoon tussengeplakt.


janPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!