stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Zoekvraag Ancestry.com - BROUWERS (o.a. Passport Applications en Naturalization Records)

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding
Graag zou ik willen vragen of iemand het volgende voor mij zou willen opzoeken op Ancestry.com. Het gaat om 3 personen:   1. Henricus Petrus Antonius Brouwers   U.S. Passport Applications: http://search.ancestry.myfamily.com/cgi-bin/sse.dll?gl=40&rank=1&sbo=t&gsbco=Sweden&gsln=Brouwers   Bij het tweede zoekresultaat van deze link staat zijn Passport Application met pasfoto. Andere documenten van deze persoon zijn ook welkom.   Hij is geboren in 1881 in Nederland en daar ook getrouwd. In zijn Draft Registration Card die ik reeds eerder heb op laten zoeken, stond dat hij nog getrouwd was toen hij zijn paspoort aanvroeg in februari 1924. In de Ellis Island Records is te vinden dat hij weduwnaar is op 12 november 1924 als hij op de boot stapt om terug te keren naar Nederland. Ik heb van het overlijden van zijn vrouw (Anna Maria Brouwers, geboren: van Heugten, geboren in 1882 te Nederweert) nergens iets kunnen terugvinden, wellicht dat er in zijn Naturalization of Passport Application iets vermeld wordt over haar overlijden?   2. Bernardus Josefus Hendrikus Brouwers
  U.S. Naturalization Records: http://search.ancestry.myfamily.com/cgi-bin/sse.dll?gl=IMG_CITIZENSHIP&rank=1&new=1&so=3&MSAV=0&msT=1&gss=ms_r_f-115&gsfn=bernardus+josefus+hendrikus&gsln=Brouwers&msbpn__ftp=holland&uidh=000   Van deze persoon zijn ook andere documenten welkom (Passport Applications met foto, voting registration, Military, etc.).     3. Josephine / Josefina Brouwers (Valdez de Brouwers): http://search.ancestry.myfamily.com/cgi-bin/sse.dll?gl=40&rank=1&new=1&MSAV=0&msT=1&gss=angs-d&gsfn=josephine&gsln=brouwers&uidh=000&_83004003-n_xcl=m   Josefina Valdez is geboren in Mexico en geëmigreerd naar de Verenigde Staten. Zij was getrouwd met nummer 2 (Bernardus Josefus Hendrikus Brouwers), hij staat ook in een aantal records genoemd met haar naam.   Wie zou mij kunnen helpen aan deze documenten?

Tom Brouwers

Hi,
in Engels sprekende landen ga je gewoon naar de bibliotheek want die heeft een abonnement.

Ik weet niet hoe het in Nederland is

Daarnaast bestaat evenwel de regel dat je Ancestry.com voor drie maanden gratis krijgt, maar je moet dan wel al je gegevens doorgeven.

mvg

Dick v W

Dankjewel voor je reactie Dick. Weet iemand of het CBG een abonnement heeft op Ancestry.com ?

Tom Brouwers

nee, het CBG staat daar los van. Je kunt bepaalde advertenties via hun inzien en verder gezinskaarten via hun aanvragen.

Robert Leukfeldt

Heb ven gezocht op Ancestory en denk wat te hebben gevonden. Moeilijk hier te plaatsen, zal je een prive mail sturen, graag reactie daarop.

Robert Leukfeldt

kan je niet prive mailen?? probeer het even via mijn naam??

Robert Leukfeldt


Volgens mij heb je de belangrijkste nu binnen, als je meer wilt/zoekt... vraag maar en "we" zullen kijken wat lukt.

Robert LeukfeldtPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!