stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Sas van Gent begraafplaats: Familienaam Heida

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Is er iemand die voor mij kan kijken naar wat graven op de begraafplaats in de plaats Sas van Gent? Het ligt tegen de Nederlandse/België grens in Zeeland en dus heeeeeeel erg ver voor mij reizen.

Alvast bedankt.

N v/d heuvel

ik weet niet wat je zoekt maar de gemeente Terneuzen waar Sas van Gent onder valt is begonnen met het ruimen van oudere graven. Als het mogelijk is en je precies weet wat je wilt wil ik wel eens gaan kijken

Levina Koster

Ja dat had ik gelezen vandaar aangezien het best oude graven zijn. Het gaat hierbij om de mensen met de achternaam Heida. Rond 1950 woonde ze daar en is in ieder geval een zoontje en een man daar overleden en begraven. Ik weet niet of die graven er nog zijn en ik ben wel benieuwd wat er nog meer ligt met die achternaam aangezien ik na hun dood geen idee heb wat er met de kinderen en de vrouw is gebeurd.

Het kan dus ook zo zijn dat die graven al geruimd zijn dus dat je voor niks gaat maar ik zou wel heel erg blij zijn als je even kijkt. Het is voor mij namelijk bijna niet mogelijk aangezien ik geen auto heb en dus alles met openbaar vervoer moet doen en uit Noord Holland moet komen.

Alvast bedankt.

N v/d heuvel

ik wil wel gaan kijken zelf woon ik er ongeveer 10 km vandaan dus het zal niet voor deze week zijn  maar ik wil wel gaan kijken.

Levina Koster

Als je dat wilt doen heeeeel graa ook al zal het misschien al te laat zijn maar ik wacht met spanning af.

Alvast bedankt :)

N v/d heuvel

Wil je echt weten of er nog graven zijn of gaat het om informatie?

Hier kun je wat vinden http://zoeken.krantenbankzeeland.nl/

joke andriessen

Het gaat er meer om of er nog graven zijn.

N v/d heuvel

Beste Levina

Heb je al gekeken voor me?

N v/d heuvel

heb wel wat informatie gezocht heb alleen een Jaap (jacob ) heida gevonden die in 1974 begraven is maar moet nog wel gaan kijken

Levina Koster

Ben in Sas van Gent geweest niets gevonden alleen een j Heida herbegraven in een gezamenlijk graf (zijn graf is dus geruimd) overleden in 1974 daarvoor is volgens mij alles geruimd zijn vrouw is in1994 overleden ( overlijdensadvertentie maar graf niet gevonden. Heb ooknog een krante artikel gevonden over een WillemHeida in 1959als je de fotovanhet bord van debegraafplaats wilt of de advertenties stuur je maar een berichtje

Levina Koster

Ok dank voor de info en het kijken. heel aardig van U.

N v/d heuvel


het graf van zijn vrouw kan je inderdaad niet vinden want zij is namelijkj gecremeerd.

N v/d heuvelPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!