stamboomforum

Forum logoFora » Archiefonderzoek en bronnen » Moet dat nou ? WieWasWie

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

@Henry,

Dit topic begint te ontaarden in een scheldpartij en dat kan niet de bedoeling zijn.

Nog even voor de duidelijkheid: je baseert je veelal op onjuiste informatie. Wiewaswie is beslist GEEN overheidsorgaan; wel krijgen zij jaarlijks de nodige subsidie voor bepaalde activiteiten, maar dat krijgt de toneelclub bij mij op de hoek ook en dat is ook geen overheidsorgaan.

Daarnaast suggereer je zaken, die nooit als zodanig geschreven zijn. En als er dan gevraagd wordt waar je stellingen op gebaseerd zijn en door wie dat geschreven is, geef je niet thuis.

Gaarne constructief en wat vriendelijker reageren op het onderwerp.

zoekakten.nl

Over wie heeft u het hr. Henry? De toon die u aanslaat ervaar ik als agressief . 

Dat u geen stem uit brengt bij verkiezingen is aan u. Geen stem uitbrengen, dan ook geen mening ventileren. 

Vr.gr. André van Elmpt

Andre van Elmpt

wijsneuzen alom hier op dit forum, de groeten ermee ik weet genoeg, dit zijn geen linkse rakkers hier maar allemaal direct uit de stal van D'66!!!

Ik ben weg i en ik wens niemand een goede kerst of oud en nieuw en WWW en/of het CBG kunnen allemaal m'n rug op, waardeloos stelletje nietsnutten die profiteren van de de ruime subsidies!!!  maar dat wisten jullie allemaal al natuurlijk.

 

Mazzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Henry Neycensas

Als er niet meer constructief wordt gecommuniceerd in dit topic, dan verplaats ik conform de huisregels dit topic naar subforum moderatie.

 

Gr.

Moderator

Everardus Rollema

Topic wordt verplaatst.

Gr.

Moderator

Everardus Rollema

Everardus,

Wacht nog maar even met verplaatsen tot de storm is gaan liggen.

zoekakten.nl

Een bericht uit het buitenland op het weblog, toch wel grappig hoe er daar anders wordt gekeken: 

"The subscription price is a give-away. It costs money to operate servers and have staff to look after them. The volunteers to offer their time to transcribe information and enter it into the database should be given a collective membership in the Order of Oranje-Nassau. I have used Genlias and now WieWasWie since 2005 and it has provided me information on thousands of my relatives – and I’m not finished yet. I think the least I can do is contribute to the cause because it is so valuable to me. I don’t know of any other country that puts so many resources into genealogy available to people all over the world. I wonder if the Dutch know how lucky they are. I will be subscribing for sure and will make a donation on top of it."  

Leo Bijl

Dhr. Coret is een welwillende particulier, die zijn eigen kennis en middelen (computers, servers) zelf moet financieren. Verder biedt  dhr. Coret een hoop diensten die het de genealoog makelijk maken om zijn hobby te vervolmaken.

WieWasWie is een samenwerkingsverband van verschillende uit algemene middelen gesubsieerde archiefinstellingen.

Dat lijkt mij een wezenlijk verschil.

Daan Eras

Soms krijg je na het lezen van dit soort forums opeens de behoefte om toch even te reageren. Bij mij is dat vaak zo als ik reacties lees die in mijn optiek 'te zot voor woorden zijn'. Dat komt niet vaak voor ( gelukkig ), maar in deze discussie heb ik er toch één gevonden:

Over wie heeft u het hr. Henry? De toon die u aanslaat ervaar ik als agressief . 

Dat u geen stem uit brengt bij verkiezingen is aan u. Geen stem uitbrengen, dan ook geen mening ventileren. 

Vr.gr. André van Elmpt

 

Naar mijn mening is dit een gevalltje 'pot verwijt de ketel ....'. Ik vind dit ook een behoorlijk agressieve benadering, om iemand zijn mening te laten ventileren aan de orde te stellen. Bij mijn weten leven we in een democratie waar je gewoon een mening kan ventileren. Dat lijkt me niet gekoppeld aan het feit of je wel of niet niet stemt. En zolang Nederland de stemplicht niet herinvoert lijkt me dat een keuze die een ieder voor zich kan maken.

Ik zou de heer van Elmpt adviseren om zich eens te verdiepen in 'drogredenen' en daarna nog eens te beargumenteren waarom iemand die niet stemt geen mening mag ventileren. Als hij dan dezelfde mening blijft toegedaan, dan wil ik hem wel behulpzaam zijn bij het uitkiezen van een land waar zijn gedachtegoed wat beter past. Nederland is dat in mijn ogen namelijk niet.

Tom Rowel


Mensen die nooit een stem uitbrengen hebben vaak het hoogste woord. 

Andre van Elmpt
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!