stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Vierling Vogel 1975 fotoboek = [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ben in het bezit van een fotoboek van de kraamverpleegster,wil dit graag overhandigen aan de fam. Vogel, woonde destijds in Ouderkerk a/d Amstel.

Harry Zuiderent

h.b.zuiderent

Beste Harry,

Ik denk dat Gerard en Roelie dat erg leuk zouden vinden.

Ze woonden destijds op sluitvaart 98, 1191HE Ouderkerk aan de Amstel, maar wonen tegenwoordig

in Losser. Ik heb je een prive-bericht gestuurd met hun telefoonummer + addres.

Paul Vogel (een van de 4)

Paul Vogel

 Beste Paul

 

Zojuist heb ik je vader gesproken over het fotoboek ,zodra zij in de buurt van ouderkerk komen maken ze een afspraak met mij. telefoon no is hun bekend

Hartelijke groeten Harry Zuiderent  Amstelveen

h.b.zuiderent

Beste Paul,

Ik werk voor het NPO Radio 5 programma Theater van het Sentiment. In dat KRO-NCRV programma duiken we in het verleden en gaan we opzoek naar het nieuws van een bepaalde dag. Zo bespreken we aankomend weekend een nieuwe anti-autoritaire crèche die opgericht werd in 1970 en spreken we met een Peer Mascini over het succes van de "Ik zei nog zo geen bommetje" reclame in 1997.

Zondag 4 februari gaan we terug naar 4 februari 1976. Op dat moment staan Gerard en Roeli Vogel in De Telegraaf met een interview over alle cadeaus die ze hebben gekregen van een felicitatieservice. Ze hebben genoeg luiers gekregen om jullie een heel jaar lang te kunnen verschonen. 

Voor een item in onze uitzending zouden we heel graag willen spreken met Gerard of Roeli. Hoe was het om zo veel steun van mensen te krijgen? Hoe bijzonder was een vierling in die tijd? En hoe snel waren al die luiers op die ze gekregen hadden van de felicitatiedienst? 

Ik hoor graag van u of u mijn berichtje zou kunnen doorsturen en of Gerard of Roeli het leuk vinden om te praten over jouw en je broers en zus.  

Bijgevoegd een link naar het radio programma zodat u een idee krijgt in welk programma ze eventueel komen:  https://www.nporadio5.nl/theatervanhetsentiment 

Met vriendelijke groet,

Sophie Waltman 

Redacteur Theater van het Sentiment
T 035 671 3062 / M 06 45 85 88 86

E Sophie.Waltman@kro-ncrv.nl

’s Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum

Postbus 200, 1200 AE Hilversum

Sophie Waltman


Beste Paul Vogel

Ik ben nog steeds in het bezit van het fotoboek van de kraamverpleegster.

Is mijn adres soms  niet meer bekent?

Groeten

Harry Zuiderent   Amstelveen

h.b.zuiderentPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!