stamboomforum

Forum logoFora » Archiefonderzoek en bronnen » Weet iemand waar ik de huwelijksakten en huwelijks bijlage van Den Haag kan vinden, op internet?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Goedemiddag allemaal, weet iemand waar ik de huwelijksakten en huwelijks bijlage van de Haag kan vinden, op internet bij zoek akten gaan ze niet verder na 1882 en ik zoek van na 1900.

Vast vriendelijk bedankt,

Marianne

Marianne de Jong

Bijlagen 1898-1944 zijn in de Tweede Wereldoorlog verloren gegaan.
Huwelijksakten (t/m 1934) bij Digitale Stamboom Den Haag :  http://denhaag.digitalestamboom.nl/browse.html  (Selecteer achtereenvolgens de plaats, de bron, het jaar en eventueel de serie van het boek dat u wilt bekijken).

Willem Hak

Ik vind deze link naar de digitalestamboom van Den Haag makkelijker zoeken: http://denhaag.digitalestamboom.nl/(S(gpjgvo3g5qaoxjhzerrrnctz))/search.aspx

Mary Schroder

Ik vind deze link naar de digitalestamboom van Den Haag makkelijker zoeken


Zoeken is inderdaad makkelijker via die link. Vinden is echter een tweede, aangezien slechts een deel van de akten is geïndexeerd.

Willem Hak

Willem heeft gelijkt, er zijn nog vele akten die niet vermeld staan in de zoekmachine en indien niet vermeld zeker via de tienjarige tafels zoeken en dan naar de akten, zover ze openbaar zijn en opgenomen.

Gr.

Everardus

Everardus Rollema

Abusievelijk hier geplaatst hoort onder BS openbaarheidstermijnen; Sorry!

Martin Jongkoen

m.b.t. huwelijken in Den Haag (mauie stad achteâh duh duinen

ook interessant: www.famvandevelde.nl/bronnen.html 

"De gemeente Den Haag biedt de burgerlijke stand (geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten) online aan via de Digitale Stamboom. Aangezien er in de aangeboden 10-jaren tafels van de huwelijken niet gemakkelijk gezocht kan worden op de bruid, heb ik deze overgenomen en gesorteerd op de familienaam van de bruid." (aldus de genoemde website)

grtn

Jan_K.

Goedemiddag, een beetje laat maar bedankt voor de link, heb al heel wat terug gevonden.

Groeten Marianne

Marianne de Jong


Goedemiddag, beetje laat maar bedankt voor de reactie.

Groetjes Marianne

Marianne de Jong
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!