stamboomforum

Forum logoArchiefinstellingen, bronnen en inventarissen » Digitale archiefgegevens van de Burg. Stand van Scheveningen (Den Haag) na 1883? opgelost



Profiel afbeelding

Hallo,

Ik hoop dat dit bericht op het juiste forum staat en dat bovenstaande nog niet gevraagd is.
Ik ben op zoek naar het digitale Burgerlijke Stand archief van na 1883 van Scheveningen (Den Haag). Family Search gaat niet verder dan 1883 en de Digitale Stamboom heeft niet alles compleet. Ik heb reeds gezocht op diverse sites en ook hier op Stamboom Forum maar klaarblijkelijk is het er gewoonweg niet of zoek ik niet goed. Wie heeft tips of aanwijzingen waar ik de BS gegevens van na 1883 kan vinden?

Met vriendelijke groet,
Rick

Rick de Koster - 14 apr 2016 - 20:47

http://denhaag.digitalestamboom.nl/%28S%28twkgc5ec535d2etxbenhcohn%29%29/search.aspx

vrgr ger

ger buis - 14 apr 2016 - 21:01

Beste Ger,

Bedankt voor je reactie. Helaas heeft de Digitale Stamboom niet alles gedigitaliseerd en doorzoekbaar gemaakt.
Mocht je nog een ander archief weten dan hou ik mij aanbevolen.

Met vriendelijke groet,
Rick

Rick de Koster - 14 apr 2016 - 22:05

U moet daar bovenin klikken op Bladeren, Dan kiest U als Plaats >s-Gravenhage, En dan selecteett u type, dus dan begint u met de tienjaarlijkse tafels en het jaar en dan moet het gegarandeerd lukken. Daarna op de zelfde manier de acten bekijken.Een kind kan de was doen

vrgr ger

ger buis - 14 apr 2016 - 23:11


Beste Ger,

Inderdaad, je hebt helemaal gelijk, een kind kan de was doen. Ik maakte de foute aanname dat de zoekresultaten gekoppeld zouden zijn aan de scans. Dat was een beetje dom van me.

Bedankt voor je geduld, je hebt me een stuk verder geholpen.

Met vriendelijke groet,
Rick

Rick de Koster - 14 apr 2016 - 23:25







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu