stamboomforum

Forum logoFora » Archiefonderzoek en bronnen » Nieuwe website maakt stamboomonderzoek eenvoudiger

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Sippe

Everardus Rollema

wat alleen in de pers niet wordt vermeld is welke kosten het CBG rekent voor deze diensten....  lijkt dus echt op een PR verhaal van het CBG !!

Jos van Rijn

ben ik met je eens @Jos

ien lejeune

Wat een bulshitverhaal. Of stambomen alleen voor oudere mannen is.? In mijn kontakten heb ik heel veel vrouwen staan.

johan scholte

Inderdaad Johan, bij My Heritage zie ik ook veel vrouwen aktief met een stamboom.

Het klopt wèl dat er niet veel jongelui mee bezig zijn, mijn belangstelling is ook pas na mijn 55 toegenomen...

Christ Willemsen

Wat een kul allemaal, ben zelf vrouw van net 55 jaar en al meer dan 10 jaar lekker aan het 'bomen'!! CBG doe er wat mee!

S.A. Edelman

Ben ik met je eens. Het is best nog een kostbare aangelegenheid.

Jan Visser

Een paar keer een bijeenkomst bijwonen die over genealogie gaan en het is duidelijk dat dit geen hobby is voor jonge dames. 

Het klopt niet dat het een dure hobby is; sterker nog: het is belachelijk goedkoop. :-)

Inge

Belachelijk goedkoop??  Als je naar allerlei archieven moet reizen kan ik dat niet goedkoop noemen. Maar het zal wel per situatie verschillen. Woont je hele familie op een kluitje, tja, dan kunnen de kosten meevallen. Ik vroeg een akte aan in Haarlem, kostte mij> 16€ , en dan heb je dus 1 Akte. Tel uit je winst! Tegenwoordig is er ook veel online te krijgen maar ook niet alles en/of je moet een bedrag betalen (o.a in Amsterdam, Den-Haag).  Ik ken iemand die inmiddels 5000€ heeft uitgegeven aan allerlei akten.  

Caroline


Caroline,

kennelijk ken je niet de site www.zoekakten.nl die je gidst door de beschikbare aktes binnen Familysearch. Uiteraard niet 100% dekkend, maar tot nu toe heb ik dik 90% van de aktes die ik nodig had daar gratis kunnen vinden.. ! Je kan ze eenvoudig downloaden en voor eigen gebruik toepassen.

 

Jos

Jos van Rijn
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!