stamboomforum

Forum logoFora » Archieven en bronnen » Wie heeft "l'Indicateur g?n?logique"?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Beste mensen,

Ik zoek inzage in de "l'Indicateur génélogique no. 5" van november 1911. Wie heeft een digitaal of papieren exemplaar dat ik zou mogen inzien? Of waaruit scans gemaakt kunnen worden?

Alvast bedankt,

Jop

Jop

Voor 12 en een halve euro zou je het als e-book kunnen kopen. ZIe http://www.heruitgeverij.be/314ind.htm

karel honings

@Karel

Weet ik, maar ik wil weten of ik er wat aan heb. Ik heb geen geldboompje in mijn tuin en dan is 12,50 euro voor 1 A4 veel geld. Zeker als het heel iets anders is dan ik zoek.

Jop

@Job

1 A4???

In 1911 stichtten P. Chibert en E. Colin het tijdschrift "L'Indicateur généalogique, héraldique et biographique". Dit tijdschrift was een rijke bron van informatie voor genealogen en heraldici, die hier vragen konden stellen en die enkele maanden later meestal een zeer gefundeerd antwoord kregen. Naast deze vragen- en antwoordenrubriek waren er ook de zeer interessante "bijlagen", dit waren langere artikels over één of ander aspect van de genealogie of de heraldiek.

Jaargang I (1911-1912), 415 blz., 12,50 euro - enkel te koop als ebook.

Als ik u was zou ik eens in de index kijken. Staat op de pagina genoemd door Karel Honings!

P.J. de Bree

@De Bree.

Mijn naam is met een "p", niet met een "b".

Ik heb alles al bekeken voor ik deze oproep plaatste. Juist omdat ik ernstig twijfel of de inhoud voor mij waardevol is vraag ik juist hier of iemand het boek misschien heeft. Als het niet meer is dan dat ik nu in de stambomen op geneanet kan vinden dan vrees ik dat ik er niet veel aan heb.

Heb je zelf het boek misschien?

Jop


@Jop,

a. Ik bezit dit niet; en

b. Het was een tijdschrift.

Wellicht bij de KB? (Kost minimaal € 15,00 als je nog geen lid bent)

Anders bij de Belgen?

P.J. de BreePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!