stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Hulp gevraagd Streekarchief Gooi en Vechtstreek, foto van een akte uit het rechterlijk archief

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Wie is binnenkort aanwezig in het Streekarchief Gooi en Vechtstreek en kan mogelijk voor mij een notariele akte fotograferen en toesturen?

 

Het betreft een dispositie die in 1790 in Kortenhoef is opgemaakt door notaris Hendrik van Mijdrecht:

Arie Elisse Brom en zijn echtgenote Tymentje Freken Ryke hebben in 1790 Hendrik van Mijdrecht aangesteld als executeur van hun testament en tevens aangesteld tot voogd en administrateur van de goederen die Lambert Brom in lyftocht bezit.

Ik heb geen archiefnummer. De akte is nog niet digitaal beschikbaar, mag niet gescand worden maar wel zonder flitslicht digitaal gefotografeerd, en is opgenomen / gebonden in een deel van het rechterlijk archief.

Het zou geweldig zijn als dit lukt.

A. Brom

A. Brom

Door in te loggen op Gooi en Vechtstreek kunt u m.i. via een contactformulier het stuk opvragen??

Groet en succes.

G.Kluck

G.Kluck

Dan lijkt mij een archiefnummer wel handig, A.Brom gaf aan dit niet te hebben.

Frank Schotting

Als iemand na de gelezen omschrijving het moet weten is het wel het Museum. Toch. Dus toch maar informeren bij het museum. 

Groet Gerard Kluck.

G.Kluck


Heren, dank voor de reactie. ik heb echter al contact gehad met Streekarchief Gooi en Vechtstreek en daar werd me verteld dat ik het stuk kon komen fotograferen. Vandaar de oproep.

A. BromPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!