stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Friedoc.tresoar.nl site - Reeders

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik kwam bij deze site op zoek naar Marianne Reeders (1960) knipselmap. Deze site lijkt vast te lopen en is ontzettend traag. Bij mijn achternaam kreeg ik de volgende resultaten (de links kwamen niet over bij het kopieren, maar ik kom steeds terecht bij een lange naamindex terecht)

De Afgescheidenen van 1834 en hun nageslacht
A.F.E Duim
DOLE1
D 14143

De Jelsumer Hoekstra's
R.M. Hoekstra
HKS1
GEN 15.22.08 HOEK6

De Schrans : 'een historische beschrijving'
Johan Dalstra
LEE40
FRYS 15.70.14 dals


Steensma uit Friesland
B.D. van der Meulen - Steensma
GEN 15.22.08 stee1

Een familie kroniek over 300 jaar Tangermannen en Tangervrouwen
Meindert Lzn. Tangerman
Tangerman
GEN 15.22.08 tang

Als een van jullie deze boeken kent of ingezien hebben, laat me het weten. Ik kwam alleen een online versie tegen van De Schrans en ik heb het even snel doorgebladerd, maar kwam mijn achternaam niet tegen.

F. Reeders


De door u genoemde website Friedoc.tresoar.nl is volgens mij geen actuele ingang om dit archief te doorzoeken.

Ik lees op de website van Tresoar: ​"In verband met de ingebruikname van een nieuw informatiesysteem (WorldShare Management Services (WMS)) is deze rechtstreekse verwijzing voor het aanvragen en/ of bekijken van een publicatie tijdelijk niet beschikbaar." Tijdelijk gebruikt Tresoar: tresoar.on.worldcat.org.

Een door u genoemde titel "De Afgescheidenen van 1834 en hun nageslacht" vind ik op die manier en is beschikbaar bij Tresoar.

https://tresoar.on.worldcat.org/search?databaseList=3313%2C3441%2C3450%2C3551%2C638&queryString=ti%3ADe+Afgescheidenen+van+1834+en+hun+nageslacht

Peter de WitPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!