stamboomforum

Forum logoArchieven en bronnen » Enquete over Archief Utrecht

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik ben benaderd door Caro Matulessya, student Cultureel Erfgoed Archieven in Amsterdam of zij een enquete voor de website van het Utrechts Archief op ons forum mag plaatsen.

Voordat ik het groene licht zou geven, wilde ik deze wel even testen. Dit heb ik zojuist gedaan, en de enquete ziet er goed uit.

Ik heb persoonlijk veel te maken met het archief Utrecht m.b.t. mijn voorouders (Morison). Dus ik draag m'n steentje graag bij om de site nog beter / duidelijker te maken. Ik hoop jullie ook?

De enquete kan je vinden op   https://nl.surveymonkey.com/r/9FGTN5W

Het online archief Utrecht   http://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven

Yolanda Lippens

Een goed initiatief! Dus zojuist ingevuld. Als er ergens nog een punt van verbetering is dan zijn het wel de citeerinstructies (die ontbreken).

Marcel Remkes

Wat fijn dat de enquête hier mag worden geplaatst ! Als er vragen over de enquête zijn dan kunt u mij altijd een berichtje sturen. Ik zal de ontbrekende citeerinstructies meenemen in mijn onderzoek, bedankt voor de suggestie!

Caro Matulessya

Beste forumleden,

 

Inmiddels loopt de enquête al weer 2 weken en de eerste reacties zijn binnen! Ik wil alvast iedereen bedanken die de enquête al hebben ingevuld en diegenen die dat nog niet hebben gedaan vooral oproepen om dit zeker te doen! De enquête duurt hooguit 3 minuten, is anoniem en een belangrijk aspect voor de slag naar verbetering van de website van Het Utrechts Archief. Uw reactie wordt dus erg gewaardeerd!

De enquête kunt u vinden via de bovenstaande link.

Bedankt en met vriendelijke groet,

 

Caro Matulessya

Caro Matulessya


Beste forumleden,

 

De enquête loopt over iets minder dan twee weken aan zijn einde en de reacties die ik tot nu toe heb binnengekregen zijn al erg inzichtelijk. Ik kom echter nog een paar reacties te kort om mijn minimum respondenten te halen en een betrouwbare conclusie te kunnen trekken over de verbetering die Het Utrechts Archief kan maken op de website. Daarom wil ik degenen die de enquête nog niet hebben ingevuld, nog één laatste keer oproepen om de enquête in te vullen!  

De enquête vindt u in bovenstaande link.

Alvast hartelijk dank!

 

Met vriendelijke groet,

 

Caro Matulessya

Caro MatulessyaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!