stamboomforum

Forum logoArchieven, bronnen, zoekstrategieen » Stalhouderij Koderitsch [opgelost]


Profiel afbeelding

Als een parenteel van de Koderitsch-familie hierbij van belang is, heb ik er wel een met 8 generaties, beginnende met Johann Christoph Koderitsch (overgrootvader van E. Koderitsch), die in 1795 van Polen naar Amsterdam kwam.

Fred Tiedemann Croese

"...beginnende met Johann Christoph Koderitsch (overgrootvader van E. Koderitsch), die in 1795 van Polen naar Amsterdam kwam." Grappig, de eerste die ik heb is ene Johan Andreas Ferdinand KODERITSCH, geboren op 27.10.1764 te Groß-Zimmern (D). Is hij dan weer een zoon van uw Johann Christoph?

Arie Bos

Iemand uit deze familie heeft in Renkum een restaurant gehad. Vermoedelijk komt mijn foto uit deze inboedel, maar woont de familie nu weer rond Den Haag. Achterop de foto word gesproken over een Fie, dat bepaald niet Pools klinkt?

Ruumpol

De weduwe heette Sophia 

Dat kan Fie zijn.

Frank Fransz


Beste Ruumpol, Graag wil ik over stalhouderij Koderitsch een artikel schrijven voor de Stichting Hippomobiel Erfgoed (zie www.hippomobielerfgoed.nl). Is het mogelijk daarbij uw foto te gebruiken?

hartelijke groet, Mario Broekhuis

mario broekhuisPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!

Inloggen Registreer nu