stamboomforum

Forum logoArchieven, bronnen, zoekstrategieen » Hugenoten


Profiel afbeelding

G. Karssenberg,

bedankt voor uw reactie, deze voorouders heb ik al gevonden alleen heb ik Nederlands hervormd, een reden om nog eens de akte te bekijken door mij.

groet Fred Siliakus.

Fred Siliakus

Peter B,

ook bedankt voor uw reactie, deze voorouders heb ik ook gevonden en moet ik het geloof nogmaals controleren.

groet Fred Siliakus

Fred Siliakus

Maria van Afferden,

het is helemaal waar wat u zegt, ondanks dat is in mijn onderzoek gebleken dat de vier verschillende spellingen van mijn achternaam toch familie van elkaar zijn maar je weet natuurlijk nooit. Ik heb ongeveer 600 personen met mijn achternaam gevonden van Finland tot Indonesië, het moet nog blijken of de Finse tak familie is maar de indonesiese tak is zeker familie.( Knil). Het kan heel goed dat ik in Duitsland moet gaan zoeken gezien het geloof van Luther maar zoals u zegt pas goed op.

bedankt voor uw reactie

groet Fred Siliakus

Fred Siliakus

Paula U.

dank voor uw reactie, de spellingen welke u noemt gebruik ik regelmatig bij het zoeken. Gerda Siliakus is volgens mij al overleden.

de link naar het genealogieprogramma leid mij naar het onderzoek van een ver familielid welke voor ik begon al onderzoek heeft gedaan, hij heeft op bijna elke site onze stamboom gezet. 

Groet Fred Siliakus

Fred Siliakus


Martin Jonkoen,

dank voor uw reactie, misschien heb ik de fiches ooit een keer nodig voor onderzoek.

groet Fred Siliakus

Fred SiliakusPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!