stamboomforum

Forum logoArchieven, bronnen, zoekstrategieen » fam. naam op zoeken öorbeek"4e pagina


Profiel afbeelding

goede morgen,          verleden week heb ik om bij dezelfde vraag te blijven bij berichten een vraag cq mening achter gelaten.            waarschijnlijk was dit niet helemaal een goed idee.                      wil iemand zo vriendelijk zijn om bij bovenstaand onderwerp te kijken of hier een kern van waarheid in zit ( bij de vraag dus). en hier een reactie opgeven?                                        gr.marian

m.oorbeek

Ik kan u niet volgen.

JP Ouweltjes

Kunt u een link vermelden naar de vraag/vragen die u bedoelt? 

L. Loef

goede morgen,            ja:  als u de naam oorbeek op zoeken aan klikt dan begin je met 1e pagina enz tot de 4e en dan onder aan die pagina aanklikken dan komt er vraag en antwoord/bericht              ik dacht om bij de toenmalige  vraag te blijven zet ik er nog een nieuwe vraag bij .     dit was blijkbaar niet zo,n goed idee.             hopelijk is het duidelijk wat ik bedoel?                                 gr.marian

m.oorbeek

Ik doe echt mijn best maar begrijp er helemaal niets van.

JP Ouweltjes

@ Marian,

Is dit het bericht dat je bedoelt? Zie hier.

Johanna C.


Marian bedoelt haar  vraag cq mening  van 27 jun 2019 om 10:40 in het onderwerp  Notaris Everhard Vlaer te Utrecht 18e eeuw.

i.e.:  "wil iemand zo vriendelijk zijn om bij bovenstaand onderwerp te kijken of hier een kern van waarheid in zit ( bij de vraag dus). en hier een reactie opgeven?"

Willem H.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu