stamboomforum

Forum logoArchieven, bronnen, zoekstrategieen » Printen en bewerking van documenten en akte


Profiel afbeelding

Ik wil mijn documenten archiveren zoals akte’s van geb, huw etc en wil deze ook uitprinten en voorzien van de nodige gegevens zoals datum  maar ik weet niet in welk programma ik dit het beste kan doen ? Heeft iemand tips of ideeën voor mij. 

Bij voorbaat dank Andrea Ludovici 

Ludovici

Gebruik je al een genealogieprogramma (zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Genealogiesoftware), dan kan je meestal je gescande documenten koppelen aan de persoon of gezin waar ze bij horen. Ook kan je dan een beschrijving of transcriptie toevoegen. Zelf gebruik ik daarvoor Brother's Keeper. Je kunt dan altijd je documenten terugvinden bij de juiste persoon in je genealogieprogramma.

Fred van Deelen


Beste Fred 

Op de eerste plaats dank voor je reactie, ik werk met GDP dat werkt goed, maar ik wil mijn documenten dat zijn downloads maar ook foto,s van documenten  dit wil ik archiveren op papier en daar dan ook de benodigde gegevens bij  zetten, en dan uitprinten dus waar en hoe kan ik dit het beste in doen.

LudoviciPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu