stamboomforum

Forum logoArchieven, bronnen, zoekstrategieen » Uitbreiding index Midden-Noord Kennemerland versie 9.0, bevat nu totaal 92.957 DTB inschrijvingen


Profiel afbeelding

Op https://www.ooijevaar.info/indexbestanden.htm zijn meerdere indexen te vinden. De index van Kennemerland is recent uitgebreid met Velsen en bevat totaal 92.957 doop, trouw en begraaf inschrijvingen. Vooral het totaal bestand waarin de diverse plaatsen zijn samengevoegd in één Excel file is een aanrader.

Naast wat kleinere indexen vind u hier ook een aanzienlijke index van West-Friesland met 72.857 en Langedijk met 6.219 records. Delen van de indexen zijn ook in bezit van de lokale archief instellingen. Er is echter een belangrijk verschil ten aanzien van de extra toegevoegde kolommen. Naast de in de oorspronkelijke akte te vinden namen is er namelijk ook een kolom met gestandaardiseerde namen aangevuld met data uit andere bronnen toegevoegd. 

ooijevaar


SippePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu