stamboomforum

Profiel van J. Waterreus

Informatie over J. Waterreus

Ik doe onderzoek naar de familie Waterreus en aanverwante families (nu al zo'n 13000 families). Mijn website is: http://members.ziggo.nl/jjw/

Alle aanvullingen en verbeteringen zijn welkom.

Een site update is veel werk, dus vernieuw ik de informatie daar niet zo vaak. Maar ik verwerk alle informatie en na verloop van tijd wordt die zeker ook op de site verwerkt.

Nu ook met een familie relatie met Karel de Grote (bijgewerkt op 1-8-2009)

Intussen is ook de site http://www.nwaterreus.demon.nl/ van Nico Waterreus weer online. Deze site bevat veel informatie waarvan ik gebruik heb gemaakt. Ik heb ook veel gebruik gemaakt van informatie op de site van Wouter Bouman (http://home.wanadoo.nl/gw.geneanet.org/wouterbouwman)

Er is ook een Hyves voor de familie Waterreus: http://familiewaterreus.hyves.nl/ gemaakt door Bregje Waterreus.

De laatste tijd ben ik bezig geweest met het uitzoeken van de voorouders van mijn moeder en met name de Knoppert familie. Samen met een neef heb ik een stuk van de stamboom uitgezocht (tot Jan Jans Knotter of Cnotter geboren omstreeks 1568). We hebben met deze gegevens een boek samengesteld met name gericht op de afstammelingen van Karel Johannes Knoppert geboren op 13-02-1798 in Voorburg.

Het boek bevat bijna 100 afbeeldingen, waarvan een groot aantal familie foto's die niet op het internet beschikbaar zijn. Het boek is ingebonden in harde kaft en bevat ruim 90 pagina's. Voorlopig is de prijs 45 euro (door de lage oplage van 50 stuks). Mochten we meer dan 100 exemplaren afnemen dan daalt de prijs. Gezien de huidige omstandigheden is 45 euro voor velen een hoge prijs. We hopen daarom op meer belangstelling.

Bij belangstelling graag een reactie op dit forum of een mailtje.


  • J. Waterreus is sinds donderdag 1 november 2007 lid van het Stamboom Forum.
  • J. Waterreus heeft in de afgelopen 30 dagen geen bericht geplaatst.
J. Waterreus