stamboomforum

Profiel van Dee Mooij

Informatie over Dee Mooij

Helemaal onderaan hopelijk drie sites, met links naar de Wordfiles waarin veel meer over de verschillende families (de) Mooij(en) e.d. en over mijn kwartierstaat, waarvan de namen van de eerste 13 generaties hieronder staan vermeld. Voor verwijzing linksboven er op klikken.

De witte (HTML pagina) en de donkerbruine site bevatten links naar alle Word-files, betreffende fam. Mooij %26 kwartierstaat. De HTML pagina bevat een aanklikbare index die verwijst naar Geneanet en een index op alle namen in de kwartierstaat van de eerste XIV generaties, waarmee u a.d.h.v. genoemde paginanummers in de tabel kunt doorklikken naar de Wordfiles.

De lichtbruine site van Geneanet heeft een zoekmogelijkheid voor de hieronder vermelde namen. Geneanet heeft ook mogelijkheden voor schema's. In die site staat ook weer een toelichting (symbool visitekaartje onder de foto daar).

De blauwe (soms ook wit = van Myspace) site, verwijst naar de HTML-pagina, geeft toegang tot Geneanet via een aanklikbare namenlijst en direct toegang tot eerdergenoemde tabel, waarmee u de generatie die u wilt zien kunt openen.

Er worden binnenkort twee sites toegevoegd met direct toegang tot mijn wordfiles van de kwartierstaat en van genealogien Mooij.

De familienamen vermeld in de lijst (en nog veel meer) komen voor in mijn kwartierstaat en beginnen meest in Rotterdam, oudere uit Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Noord-Brabant Utrecht en Gelderland.


  • Dee Mooij is sinds woensdag 5 december 2007 lid van het Stamboom Forum.
  • Dee Mooij heeft in de afgelopen 30 dagen geen bericht geplaatst.
Dee Mooij