stamboomforum

Profiel van Diana Barbara Kortleven-Lockhorst

Informatie over Diana Barbara Kortleven-Lockhorst

mijn intresse voor familiegeschiedenis is al jaren, ik doe dus ook al jaren onderzoek naar de vier takken van mijn ouders, namelijk LOCKHORST_VAN LIERE_ARONS en DE JONG. alle info en adviezen zijn welkom.

ik ben een kleindochter van (vaders kant)Leendert Lockhorst en Adriana van Liere, beide geboren te Rotterdam. Een groot deel van deze Lockhorst komen uit Kralingen en uiteindelijk eindigt mijn Lockhorst-zoektocht in Sudlohn, ene Gerrit Lockhorst en Grietje Bus uit Lekkerkerk..

mijn oma Adriana van Liere, daarvan heb ik als verste voorouder kunnen vinden Pieter van Liere uit Zanddijk-buiten,Vrouwenpolder.en Jerina Doelje uit Zanddijk-buiten,Vrouwenpolder.

van (moeders kant) ben ik een kleindochter van Bernardus Arons (Haarlem) en Wilhelmina de Jong (Rotterdam). als verste voorouder van de Arons heb ik kunnen vinden Johannes Arons uit Dessau Saksen-anhalt Duitsland, en zijn vrouw Clara David uit Derenburgh Saksen-anhalt duitsland. en als verste voorouder van de Jong heb ik kunnen vinden Jillert Jans de Jong waarschijnlijk uit Wartena en zijn vrouw Elisabeth Sytzes uit waarschijnlijk Wartena.

u kunt mij ook vinden op geneanet.

groetjes diana


  • Diana Barbara Kortleven-Lockhorst is sinds zondag 23 april 2017 lid van het Stamboom Forum.
  • Met 5 berichten in de afgelopen 30 dagen is Diana Barbara Kortleven-Lockhorst een bescheiden actief lid.
Diana Barbara Kortleven-Lockhorst