stamboomforum

Profiel van Pablo Ruben Garcia

Informatie over Pablo Ruben Garcia

Ik kom uit Argentinië Ik ben 51 jaar oud en ik werk als een technicus in het onderhoud van indutrial instrumentatie. Ik ben geïnteresseerd in het herstellen van de geschiedenis van mijn voorouders, met name mijn overgrootouders aan moederszijde, die in de jaren 1800 uit Europa kwamen.

De naam in het Spaans van mijn overgrootvader was Pedro Bettendorf (misschien Peter Bettendorf), en hij zei dat hij een inwoner was van Luxemburg in Nederland. Geboren rond 1890.

Mijn overgrootmoeder verschijnt als Enriqueta Noir of Enriqueta Loir, hoewel ze ook verschijnt als Henriqueta Noir, altijd in teksten in het Spaans. Inheems van Limburg van Holland. Geboren rond 1895.

Op dat moment in mijn land was de ontwikkeling van de archieven van mensen beginnende. Bovendien spraken de immigranten amper de lokale taal en ik denk dat ze veel minder zouden weten hoe ze het moeten schrijven. Om deze reden zijn de records onnauwkeurig.

Ik heb geen documenten gevonden die je aankomst in het land registreren via de haven van Buenos Aires. Alle gevonden citaten zijn later.

Ik kan het doopcertificaat van een van je kinderen (mijn grootvader) en de geboorteakte van een ander kind (mijn oom-grootvader) bijvoegen. In het Spaans, hoewel ik ze kan proberen te vertalen.

Ik zal alle informatie waarderen die je me kunt geven. Als het niet binnen uw bereik ligt om toegang tot deze gegevens te krijgen, zal ik waarderen dat u mij doorverwijst naar de instelling of persoon die mij kan helpen.

Ik heb deze tekst automatisch vertaald, excuseer als er fouten waren.


  • Pablo Ruben Garcia is sinds maandag 15 januari 2018 lid van het Stamboom Forum.
  • Pablo Ruben Garcia heeft in de afgelopen 30 dagen geen bericht geplaatst.
Pablo Ruben Garcia