stamboomforum

Profiel van Anneke Ronitz-van Santen

Informatie over Anneke Ronitz-van Santen

Alle van S(Z)anten's verzamelen.. is een beetje veel, maar geeft wel mijn onderzoek weer. In rechte lijn - van 1649 t.m. heden- woonden mijn voorouders "van Santen" in Beusichem, en zelfs van 1723 t.m. 1996 op 't Einde. Inmiddels via het ORA en notariaat richting 1370. Echter nog volop bezig met het parenteel te "ver-volmaken" tot de huidige generaties aan toe.

Het grootste deel van het onderzoek vindt dan ook plaats in (Betuwe) alsmede de nodige uitlopers naar andere provincies. Door het vele zoekwerk in en rond archieven alsmede de beschikbaarheid van de digitale archieven heb ik zo rond de 200 grote en kleinere takken van Santen in kaart gebracht die nog niet allemaal gekoppeld kunnen worden omdat nog 1 of 2 generaties ertussen ontbreken. Met het bekende probleem de ongehuwde dames van Santen welke een of meerdere kinderen kregen, waarbij het hulpmiddel de handtekening, of naam van de grootouders ontbreekt om de juiste koppeling met de ouders te maken.

Samenwerking met anderen is natuurlijk on-ontbeerlijk, daarom ook de oproep als u iets heeft of wilt weten schroom niet en neem kontakt op.

Kleinere genealogische onderzoeken zijn: Ronitz (Nederland/Duitsland) alsmede aanverwante families: Albers (Valburg- Anna Paulowna- Zijpe- Zaanstreek) Sjollema (Zaanstreek-Friesland) Schilp/Kok (Zaanstreek); Kwast (Alkmaar-Akersloot- de Schermer) van den Berg (Egmond-Binnen). Jaegers (Amsterdam - Culemborg) Hoebee (Hilversum - Utrecht - Dordrecht - Amsterdam - Culemborg)

zie ook http://www.ronitz.eu en http://www.familie-van-santen.nl


  • Anneke Ronitz-van Santen is sinds maandag 23 oktober 2006 lid van het Stamboom Forum.
  • Met 9 berichten in de afgelopen 30 dagen is Anneke Ronitz-van Santen een bescheiden actief lid.
Anneke Ronitz-van Santen