stamboomforum

Profiel van Kitty

Informatie over Kitty

Omdat ik Pleegkind was, wist ik niets van mijn familie. Nu weet ik meer door 5 jaar te zoeken op internet en archieven. Nog steeds ben ik aan het zoeken naar nieuws. Ik onderzoek de familie van Es Ben nu bij lenert Jansz van Es 1623 Zoetermeer geboren. Graag zou ik nog verder willen. Wie heeft er nog tips waar ik zou kunnen zoeken?

Het grappige is dat de Pleegvader van mijn Moeder ook van Es heet en in Zoetermeer is geboren. Het zou spannend zijn als de familie's linken. En ben ik familie van de familie van Nes uit Rijsoord? Dat moet dan 9 of 10 generaties terug zijn.

Verder onderzoek ik de familie van mijn Oma Japie Ruiter. omgeving windeweer/ hoogezand-sappermeer. Hier ben ik ergens in 1700 beland. Heb een testament gevonden. 1784

Ook ben ik bezig met fam. van Dijk De moeder van mijn vaders kant. Hier ben ik ook ergens in 1700

Natuurlijk zoek ik ook nog de echte vader van mijn moeder. Een duitse soldaat "Hans ulrich Vorpahl" die hier in de tweede wereld oorlog bij mevr. Wojtyniak logeerde in de Weimarstraat 182 Den Haag. Hier was mijn oma diensmeid. Eigenlijk wil ik weten of hij de echte vader van moeder is.

Eindelijk ben ik erachter Wie de Echte vader moet zijn. Het schijnt toch "Hans ulrich Vorpahl" geboren 20-5-1923 te Stargard / Overleden 19-3-1945 Pillau Nu zoek ik de familie.... Ergens in Duitsland. Wie kan mij helpen?


  • Kitty is sinds vrijdag 14 januari 2011 lid van het Stamboom Forum.
  • Kitty heeft in de afgelopen 30 dagen geen bericht geplaatst.
Kitty