stamboomforum

Forum logoServicedesk » Gedcom en persoonsbescherming

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik overweeg een gedcom bestand naar Genealogie Online te uploaden, maar wat gebeurt er met de gegevens van nog levende personen ?

Voorheen kon ik die zelf uit het gedcom bestand verwijderen met behulp van Res Privata. Maar dat programmaatje is niet meer te downloaden.

Wim L.M. Paternotte

Angelique Kuster

Hallo Wim,

Genealogie Online maakt zelf een selectie. Ik heb al verscheidene publicaties gedaan, waarin geen enkele levende persoon is terug te vinden. Probeer maar, je kunt hem ook onmiddellijk weer verwijderen als het niet naar je zin is. Je kunt ook nog controleren welke personen niet  zijn gepubliceerd, als ik mij niet vergis.

Nico van der Brugge

N. van der Brugge

Bedankt voor jullie reactie.

Wim

Wim L.M. Paternotte

verwijdert

Herman P.

Ik werk met GensDataPro maar vind daarin geen voorziening om nog levende personen uit het Gedcom bestand te verwijderen of weg te laten.

Wim

Wim L.M. Paternotte

Zit er ook niet in, de html generator waar de gedcom wordt ingelezen zorgt ervoor en is instelbaar, zie o.a. http://www.ged4web.com/index.htm

de gedcom is gewoon een standaard uitwisselformaat voor software

Joop

verwijdert

Herman P.

Over welke software heeft u het dan ?

Wim

Wim L.M. Paternotte


verwijdert

Herman P.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!