stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » maximum van 500 afbeeldingen - helaas

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Bob,

Ik heb ineens een probleem met het laden van afbeeldingen - maximum van 500 is ineens verschenen.

Dat is toch erg spijtig - zeker daar er nog geen alternatief is en het je straks bijna dwingt een abonnement te nemen.

mvg,

Remco 

Remco D. Aalbers

verwijdert

Herman P.

zie hieronder ....

Afbeeldingen uploaden

U kunt maximaal 500 afbeeldingen uploaden (er zijn nu 1416 afbeeldingen geupload). Binnen het Genealogie Online Premiumabonnement is er geen maximum.

Remco D. Aalbers

verwijdert

Herman P.

Ik was vanmorgen onaangenaam verrast .Er is nu al een blokkade voor het uploaden van afbeeldingen, terwijl zoals ik het begrijp het nog niet mogelijk is om al een abonnement te nemen.Jammer!

A.Kuster

Misschien moeten gebruikers eens bedenken hoeveel tijd en geld het kost om de vele sites van Bob Coret in de lucht te houden. Tot nu toe is er alleen de vraag om een donatie en dat vind ik gezien hetgeen geboden wordt niet meer dan redelijk. Een abonnement voor extra opslag en opties is m.i. dan ook heel gewoon. Bovendien blijft het "gratis" deel ook gewoon bestaan en daar kun je heel aardig mee uit de voeten.

Ga maar eens software proberen te vinden die voor een genealoog met doorsnee pc kennis net zo'n mooie stamboom op het web produceert in net zo'n korte tijd en net zo simpel in gebruik / onderhoud als die van Bob, ik heb 'm nog niet gevonden.

Nederlanders willen altijd voor een dubbeltje op de 1e rang zitten.

Groet, Folkert

Folkert Geurink

verwijdert

Herman P.

Op zich kan ik e.a. best begrijpen en dat de site genealogieonline een geweldig product is niet ter discussie.  Het is wel jammer dat de blokkade op meer dan 500 afbeeldingen nu al aktief is terwijl het alternatief van een premium abonnement nog niet eens beschikbaar is. Zoals ook aangegeven door mv Kuster. 

Zou eleganter zijn om deze blokkade(s) niet direct in te stellen maar pas als alternatief ook echt in de lucht is. Het zou verder te overwegen zijn een "overgangsperiode" in te stellen zoals meestal gebruikelijk is in Nederland voor bestaande gebruikers die ook hebben geholpen de site groot te maken. Een maand nadat premium abonnement kan worden afgesloten bv pas de blokkade instellen!

ea. ter overweging.

mvg,

Remco 

Remco D. Aalbers


Remco,

Dat ben ik helemaal met je eens. En een paar aankondigingen per e-mail voor alle gebruikers zou ook

mooi zijn want ik kwam het hele Premium account verhaal toevallig op het forum tegen.

Ik volg geen blogs en twitters ....

Groet, Folkert

Folkert Geurink
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!