stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Premium Abonnement - wanneer is de start??

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Beste Bob,

Het is mij niet meer helemaal duidelijk wanneer je nieuwe service gaat beginnen - aantal dagen wachten is iedere keer anders laatst was hen nog maar een paar dagen 4 dagen - leek 1 Jan 2011 aan te geven. Maar nu is het weer langer wachten 11 dagen. 

De Premium link geeft ook geen duidelijk antwoord, misschien kun je een update publiseren met laatste echte status. Eventuele maandelijkse kosten staan ook nergens?

In de tussen tijd kun je al een hele tijd niet meer dan 500 plaatsjes uploaden!

mvg,

Remco

Premium abonnement

Nog 11 dagen wachten...

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan nog meer functionaliteit voor genealogieonline en het stamboomforum, waaronder bijvoorbeeld de compleet nieuwe dienst familiearchivaris.

De huidige dienst zoals die wordt geboden - het Basis abonnement - is en blijft gratis! Al de extra's die beschikbaar komen zullen via een Premium abonnement worden aangeboden waar enkele euro's per maand voor zal worden gevraagd. Zie ook het artikel Coret gaat commercieel op Blog Coret.


Remco D. Aalbers

Remco,

Het klopt dat ik de datum van live-gang van de premium functionaliteit is verzet, al twee keer zelfs!

Door diverse omstandigheden heb ik mijn eigen planning niet gehaald (stond op half december). Omdat er "niets omvalt" als de premium functionaliteit er nog niet is, geen deadline (van tv-programma of zo...), heb ik er voor gekozen om de datum op te schuiven. Ik wil namenlijk niet inboeten op kwaliteit, zeker omdat er een prijskaartje zal hangen aan het premium abonnement. De geboden functionaliteit moet dus werkbaar zijn en goed getest.

Het goede nieuws is dat ik nu druk aan het testen ben, dus de laatste loodjes. Ik wil u dus nog enig geduld vragen en de afbeeldingen op te sparen...

Via http://www.genealogieonline.nl/premium/ en http://www.stamboomforum.nl/premium/ zullen dan ook de prijzen van de abonnementen bekend worden gemaakt.

mvg,

Bob Coret

Bob Coret

Hoe 'onbeperkt' is het aantal afbeeldingen? Zit er een fair use policy op? De reden dat ik het vraag is omdat we met Sint Anna ter Muiden bezig zijn om alle beschikbare bronnen (rechterlijk archief, notarieel archief, kerkarchieven, DTB, burgerlijke stand, etc) te integreren met de stamboom. In totaal hebben we tientallen gigabytes aan foto's van archiefstukken.

Yvette Hoitink

Yvette,

Het is natuurlijk een wat riskante uitspraak, maar met onbeperkt bedoel ik inderdaad "geen limiet op het aantal afbeeldingen". Ik zal wel iets gaan beschrijven over "fair use", maar dit heeft meer met de inhoud van het beeldmateriaal te maken, het is bedoeld voor genealogisch relevant materiaal en niet schaars geklede dames/heren, opruiend materiaal en dat soort troep...

Op dit moment herbergt Genealogie Online 32 GB aan beeldmateriaal. Maar de image server is schaalbaar opgezet, ruimte genoeg, dus ook voor GB's van het bronmateriaal van Sint Anna ter Muiden (uploaden zal wel even duren...). Zou zelfs vereerd zijn om dit bronmateriaal te mogen presenteren op Genealogie Online!

mvg,

Bob Coret

Bob Coret


Aaaargh, het zit niet mee Roepen

Voor het betalen van de Premium abonnementen wordt iDEAL ingezet, zodat je via Internet bankieren bij je eigen bank kunt betalen. Een probleem met het iDEAL contract vereiste een nieuwe versie. Deze moet ondertekend opgestuurd worden en verwerkt worden... kost weer enkele (werk)dagen.

Moet dus live-gang weer vooruitschuiven.

mvg,

Bob Coret

Bob Coret
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!