stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Hoe doe je dat, een foto of andere afbeelding opnemen in je berichten en reacties? [verwijderd]

Zie mijn opmerking hieronder.

Pauwel

edit 12-11-2017

Ik heb mijn handleiding verwijderd op 11 november 2017. Volgens de nieuwe moderator is er niet langer behoefte aan.

Pauwel

Ik vind dit ontzettend jammer. Ik heb veel baat gehad bij deze handleiding. Ik zie vandaag al weer iemand op het forum die er niet uitkomt om een afbeelding te plaatsen en wilde hiernaar verwijzen. Ik ga dit niet steeds opnieuw uitleggen. De rubriek "veelgestelde vragen" biedt m.i. geen uitkomst. Nee schuddend

Aanvulling 15:49, dit item is tot nu toe meer dan 6000 keer bekeken.

Peter S

Volgens de nieuwe moderator is er niet langer behoefte aan.


Het lijkt me sterk dat er geen behoefte meer aan is. Waar is dat uit geconcludeerd ? Ik heb toch steeds gezien, dat veel mensen juist dankzij deze handleiding (eindelijk) een afbeelding konden invoegen.
Héél erg jammer... Nee schuddend

Willem Hak

Inderdaad jammer dat het bericht in topic " Hoe doe je dat, een foto of andere afbeelding opnemen in je berichten en reacties? " bij sub forum "Servicedesk" is weggehaald, velen hadden er baat bij.

Ik had destijds bewust, in overleg met Pauwel, er een sticky van gemaakt, zodat het hulpbericht bovenaan zou blijven staan en niet iedere keer naar boven gehaald zou moeten worden!

 

Vr. groet,

Everardus

Everardus Rollema

He, jammer, ik had er nog wel een "bladwijzer"  van gemaakt in mijn favorieten. Inmiddels lukt het me nu om zonder handleiding afbeeldingen te plaatsen, maar ik kan heel goed begrijpen dat het vele forumleden niet lukt!!!!

De uitleg van Pauwel was zeer duidelijk!

Bedet

Hier kan alleen maar sprake zijn van een misverstand.

Jan Clavaux

P.S. 4 minuten geleden:

Jan Clavaux

Beste Pauwel,

 

Heb je de door jou geschreven handleiding nog wel in je eigen bestand?

 

Vr. groet,

Everardus

Everardus Rollema

Indien niet, misschien dat iemand wat kan met deze cached versie van 27.6.2017 (link) maar dat is meen ik niet de laatste versie.

Peter S

@Peter, dit is, zoals je al zei, niet de laatste versie. In de laatste versie wordt geadviseerd om gebruik te maken van https://www.mupload.nl om je abeelding te uploaden. Dit werkt perfect!

De rest van jouw link, komt wel aardig overeen met hetgeen in de laatste versie werd vermeld.

Bedet

Of neem deze afbeelding, bijvoorbeeld.

https://www.stamboomforum.nl/subfora/236/2/62742/0/acte_uit_antwerpen_juli_1425

Zoiets was, denk ik, de bedoeling (no disrespect intended):

Pauwel

@Pauwel, je moet wel eerlijk zijn over dit onderwerp. Voordat ik het verwijderde, had jij in die post je handleiding al verwijderd, en alleen een link geplaatst naar jouw profiel. Daar zag ik geen toegevoegde waarde in. Daarom heb ik die post verwijderd.

Ik zal in de sticky post van de regels dit onderwerp vermelden, ik ga er geen nieuwe sticky van maken. Des te meer sticky's des te minder mensen het lezen.

Yolanda Lippens

Des te meer sticky's des te minder mensen het lezen.


Dat zal op het Stamboom Forum nogal meevallen. Tot voor kort stond er naast dit forum (2x) alleen in de fora Leeshulp/transcriptie gevraagd en Onderzoek in België 1 sticky.

Willem HakDat zal op het Stamboom Forum nogal meevallen. Tot voor kort stond er naast dit forum (2x) alleen in de fora Leeshulp/transcriptie gevraagd en Onderzoek in België 1 sticky.

Dat klopt, maar op het algemene / meest gebruikte forum stonden er wel 3. Inmiddels staat er op ieder forum hetzelfde sticky met regels inclusief instructies.

Yolanda Lippens
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!