stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Alle Limburgers.nl

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik krijg geen toegang tot de site: Alle Limburgers.nl, zijn ze er tijdelijk of definitief uit?

H.M.W. Hertog

Het schijnt een bandbreedte probleem te zijn, de limiet voor december zou overschreden zijn!

In januari hoopt men dat alles weer werkt! Fingers crossed!

Irma

Irma Lommen - Salden

Een mooi moment, om er even bij stil te staan, dat deze website sinds 2012 volledig wordt gerund door particulieren, (het Limburgs Genealogisch en Geschiedkundig Informatiecentrum) en 3 miljoen akten bevat met maar liefst 11.3 miljoen personen.

Met zoveel bezoekers, dat de site steeds trager werd en dat nu kennelijk inderdaad de datalimiet, waarvoor is betaald, is overschreden.

Petje af voor deze mensen, met name voor de grote drijfveer achter dit project, Arie Marchal(†2013), die helaas zelf niet meer heeft mogen meemaken, dat deze website nog eens zou crashen wegens teveel belangstelling Blij

 

Overigens, ik zie nu net, dat de site voor 26% door Nederlanders wordt bezocht, en maar liefst voor 62% door Amerikanen.

Jan Clavaux

Hopen dat het inderdaad een tijdelijk probleem is want ik gebruik die site heel graag. De site Wie Was Wie vind ik niet prettig en ik heb het gevoel dat daar lang niet zoveel gegevens in staan.

Miep Claessen

ik ben deze mensen heel dankbaar want op deze site heb ik al heel veel gegevens gevonden

Miep Claessen


Hij doet het weer Doei!

Jan ClavauxPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!