stamboomforum

Forum logoHelpdesk » foto plaatsen opgelost



Profiel afbeelding

Beste,

Het lukt me langs geen kanten om mijn foto geplaatst te krijgen. Kan iemand mij vertellen hoe ik precies moet tewerk gaan om dit te doen!

Bedankt op voorhand.

Doei

 

Jul Vannuffelen

Jul Vannuffelen - 2 jan 2016 - 16:03 (laatst bijgewerkt 21 feb 2019 — 15:52 door moderator)

even op de juiste manier zoeken op dit forum ;-)

Google "afbeelding plaatsen site:www.stamboomforum.nl"

resultaat

 

grtn

Jan K. (genealinks.tk) - 2 jan 2016 - 16:34

Everardus Rollema - 2 jan 2016 - 16:59

Dag Jul,

Zal het nog gaan lukken met die foto ?

Mvg (en doei)

Bas Lems - 2 jan 2016 - 21:13

Oeps!!

Ik merk nu dat het weeral 3 jaar geleden is dat ik op deze gekeken heb. Dat beduidt de drukte van bestaan (hm, hm). Je weet misschien ondertussen ook al wel dat de gepensioneerden, hoe ouder zij worden ook minder tijd hebben om dit of dat te doen. Bij mij is dat ook niet anders.

Om terug op de zaak te komen van foto's te plaatsen bij mijn profiel moet ik ontkennend antwoorden. Het lukt me langs geen kanten.

 Ik kan ook niet ontdekken waar ik eventueel een verkeerde handeling maak of wat dan ook. Dus: moet je het dan maar stellen met het voorgedrukt mannekessilhouette dat je er gratis bij krijgt.

Prettig weekend

Julien Vannuffelen

Jul Vannuffelen - 2 feb 2019 - 17:11


Beste Jul, het wijzigen van een profielfoto geeft bij mij geen problemen. Wilt u het nog een keer proberen in uw profiel?

Yolanda Lippens - 21 feb 2019 - 15:52







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu