stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Foto's uploaden

Ik kan nergens een knop vinden om foto's te uploaden, ik heb het YouTube-filmpje gezien en daar staat wèl de optie om te uploaden bij, dus verwijs me gaarne niet naar dat filmpje. Ik heb wel de middelste optie gevonden met afbeeldingen uploaden, maar daarna krijg ik alleen maar een leeg blad behang te zien zonder knop whatsoever. Kennelijk is de layout een keer veranderd. Ik krijg het niet op een laptop met 10 te zien, noch op een Vista-laptop. Ik wil wel een printscreen laten zien, maar ook hier krijg ik iets anders te zien dan ik verwacht (zoals een knop waarbij ik kan klikken voor een bestand op de eigen computer)

(Nog een poging) Sorry als ik geïrriteerd klink.

Nienke Oudbier-Wiarda

Mevrouw Oudbier,

Voor de zekerheid eerst de stappen om op de juiste pagina te komen:

  1. Naar https://www.genealogieonline.nl/mijn/ en hier inloggen
  2. Klik op de groene knop Publicatie beheren
  3. Klik op de groene knop Afbeeldingen
  4. Klik op de groene knop Uploaden afbeeldingen
  5. Klik op de groene knop Selecteer bestanden (er opent een dialoogscherm waarmee u de afbeeldingen kunt selecteren, de bestanden worden direct geupload)

Bij welke stap gaat het bij u mis (oftewel ziet u iets anders/werkt er iets niet)?

Welke browser gebruikt u?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Ik heb geen groene knop uploaden afbeeldingen; de pagina is zo goed als leeg qua knoppen. Ik heb Mozilla Firefox omdat ik nog op een Vista-computer werk. Bij Chrome krijg ik beveiliginswaarschuwingen.

Nienke Oudbier-Wiarda

In Internet Explorer ook niet, alleen een groene knop Open Archieven en knoppen voor Facebook, Google+ en Twitter, meer niet.

Nienke Oudbier-Wiarda

Chrome idem dito.

Nienke Oudbier-Wiarda

Bij mij werkt het in Firefox met W10 wel zoals door Bob hierboven beschreven.

Ria Hendriks

Probleem is dat de Adfaer op de Vista is gemaakt. Ik kan via de Windows 10 wel bij de foto komen, maar kan ik hem dan wel uploaden? De Windows 10 is bedoeld voor mijn dochter voor haar studie. Op de Windows 10 heb ik weer geen Firefox. Werkt het ook met Chrome?

 

Het werkt ook niet op de Windows 10 via Chrome! Ligt het aan mijn walpaper of zo? (ik heb een balk met Beheer > Publicatie beheren > naam stamboom > afbeeldingen, dan een stukje behang en dan een dikke balk met links Direct naar: (lijstje), daarnaast Volg on op... en rechts een groene knop met Open Archieven (doorzoek de genealogische gegevens van Nederlandse archieven op) Waar zou die uploadknop dan moeten staan?? Ik probeer wel een andere browser!

Ook niet in Microsoft Edge! Waar moeten die knoppen dan staan in dat veld?????

Nienke Oudbier-Wiarda

Kunt u de pagina zien? Ik heb de url gekopiëerd en geplakt. Als ik een foto wil plaatsen, krijg ik een boel Latijns gewouwel, waarom is dat? Ik krijg het ook niet weg.https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/afbeeldingen/

Misschien zo?

Met vriendelijke groet.

Nienke Oudbier-Wiarda

Ik heb geen knop 'selecteer bestanden'. Waar zou die knop moeten zitten dan?

Welke browser doet het waar wel, want ik heb ook die knop niet op de Windows 10, of ligt het eraan dat het beiden laptops zijn?

Nienke Oudbier-Wiarda

http://[IMG]http://i65.tinypic.com/e654bs.jpg[/IMG]

Hier een link voor de foto plaatsen, lukt me wel en hij staat ook in Adfaer, maar op de pagina afbeeldingen staat verder helemaal geen mogelijkheid om de foto te uploaden, wordt dat nog verholpen? Ik heb alle browsers en Windows 10 al geprobeerd.

http://i65.tinypic.com/33k9lqr.jpg

Nienke Oudbier-Wiarda


Ik heb nog steeds geen mogelijkheid om ergens een foto te uploaden, ik heb een lege pagina zonder knoppen om in mijn afbeeldingen te komen. Dit heb ik overal, welke computer ik ook gebruik en welke browser Firefox of Chrome. Er staat alleen een grote balk met de naam van de stamboom - beheer - afbeeldingen en de versiering die ik ooit gekozen heb, VERDER GEEN MOGELIJKHEDEN. Als ik de pagina zou zien zoals op de video, dan zou ik het wel snappen, probleem is dat de pagina die ik krijg er niet zo uit ziet en die mogelijkheden ook helemaal niet heb zoals op de video wordt getoond. Ik ben toch niet echt dom op het gebied van computers, maar de duidelijkheid laat veel te wensen over! Eén maal is het me wel gelukt, maar toen had ik de foto niet in Adfaer staan. De enige mogelijkheid was om de foto te verwijderen, nu heb ik hem wèl in Adfaer en nu lukt het me niet om hem hier te uploaden, IK MIS EEN KNOP!!!

Nienke Oudbier-Wiarda




Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!