stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Waarom is de registratie zo ingewikkeld (3 voorwaarden voordat je kan reageren op mensen) ?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

waarom is de registratie zo ingewikkeld (3 voorwaarden voordat je kan reageren op mensen).

herman

Om er zeker van de zijn, dat u geen software programma bent, dat naar alle 71.000 leden van het Stamboomforum spam begint te versturen.

Al met al is het trouwens maar een minuutje werk, en je hoeft er niet eens bij na te denken.

Zoals u wel zult weten hebben de meeste genealogen vooral geduld. Jaren geduld. Dus dat minuutje kan er ook nog wel vanaf.

Jan Clavaux

Inderdaad Jan,

 

Je slaat de spijker op zijn kop en inderdaad " geduld is een schone zaak " en zeker als je bezig bent met de hobby "Genealogie ".

Ik denk, dat ik iets meer werk heb aan het stamboomforum om alles, zo goed als mogelijk, te laten verlopen dan 1 minuutje.

 

Groet,

Moderator

Everardus Rollema

ik ben al sinds 2011 lid alleen mag ik nu geen berichten meer naar leden sturen (voorheen altijd wel.....)

lukt me gewoon niet. snap niet wat ik verkeerd heb gedaan. kan een van de moduraors kijken naar mijn profiel waarom t niet lukt?

Lisa Dijkman

https://www.stamboomforum.nl/profiel/803

klik U eens op bovenstaand link als U bent ingelogd en stuur mij eens een bericht.

Overigens er is maar 1 moderator

Gr.

Everardus Rollema

Het gaat blijkbaar om deze melding.

Stamboomforumleden kan aan elkaar, lijkt me.

Kun je spammers 'tegengaan'? Zie: spamming tegengaan.

Pauwel

Herman, ik ben het helemaal met je eens. Het is gewoon belachelijk dat je niet gewoon even een berichtje kan versturen aan iemand die je wat wilt vragen.

Waarom moet het allemaal zo ingewikkeld zijn? Stamboom forum doe er eens wat aan.

Fred

Fred Megelink

Sommige mensen maken van mopperen via internet hun hobby

Google maar eens op Fred Megelink

Jan Clavaux

Ik vind die voorwaarden op zich niet heel ingewikkeld, in elk geval de eerste twee vind ik wel vrij logisch om te doen. Ik snap dat iemand graag snel een bericht wil versturen, maar spammers buiten de deur houden is ook heel wat waard. 

Marije Essink

Ik vind dat mensen tegenwoordig wel erg snel ontevreden zijn en mopperen. Genealogie is inderdaad een hobby van véél geduld, soms wel tientallen jaren om een missing link te dichten Tegenwoordig moet het allemaal snel en liefst drempelloos en zo anoniem mogelijk (lijkt op "Trollen").

Annemarie57


Berichtje voor Jan Clavaux. Jan je praat wel heel gemakkelijk overal over. Die Fred Megelink die je noemde ben ik helemaal niet.!!!!

Ook opmerkingen over het aanvragen van een  persoonskaart. Honderden heb ik aangevraagd in Den Haag maar de persoon moet wel overleden zijn. Commentaren naar een persoon die al ruim 40 jaar bezig is met de genealogie komen niet erg prettig over. Anderen weten het altijd beter terwijl ik een kopie van de aktes in mijn bezit heb.

Een vriendelijke groet, Fred 

Fred MegelinkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!