stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Stamboomgidspublicaties aanpassen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik kreeg een mail van Bob Coret om na een jaar een publicatie in de stamboomgids aan te passen. Na inloggen op MijnLinks geklikt. Maar ik ben niet in staat om de titel aan te passen.

https://www.stamboomgids.nl/details/29364

No way!

Frits Derksen

Meneer Derksen,

Als u bent ingelogd in het menu rechtsboven kiest voor "Mijn links" krijgt u een overzicht van de door u aangebracht links in de Stamboom Gids. Als u op één van de websites klikt komt u op de detail pagina. Hier staat onder de kop Acties de optie "Bewerk de vermelding". Op deze pagina ziet u drie invoervelden: website adres (de URL), de titel en de omschrijving waar u waarden kunt wijzigen/invoegen. Na klikken op "Link opslaan" worden de gegevens opgeslagen en zijn direct zichtbaar.

Waar gaat het het bij u mis?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


Beste Bob,

In de gestuurde mail is sprake van een pen-, een kruis- en bliksemikoontje. Niet gevonden.

Onder Acties kan ik idd de vermelding aanpassen. Maar 1) de Titel is na aapassing en bevestiging verdwenen en 2) de verplchte omschrijving moet ik steeds opnieuw invoeren. En 3) ik heb nog steeds problemen met accenten. Canté wordt, bijvoorbeeld, Cant?

Met vriendelijke groet,

Frits

Frits DerksenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!