stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Ik heb een plus abonnement maar kan geen overlijdens advertenties zien

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.
Ik heb een plus abonnement maar kan geen overlijdens advertenties zien

Marion de Leeuw

Ik ben kennelijk niet goed in het gebruik van een forum. Ik tik naar ik meen een onderwep in en nu is dit al een heel bericht.

Ik ben op dit moment niet zo tevreden. Ik heb een plus abonnement. Recentelijk verlengd. Maar eerlijk gezegd lijkt het of ik dit abonnement niet heb. Ik zag net dat ik mijn bericht een opvallende kleuk zou kunnen geven als plus abonnement houder. maar dat werkt niet. Het lukt mij niet om overleidensberichten te zien. Het lukt mij ook niet om foto's via dropbox foto's te uploaden. Ik heb dit al twee maal gemeld. Bij de eerste keer heb ik een uitleg gekregen die ik gevolgd heb. Op mijn tweede melding heb ik nog niets gehoord.

Marion de Leeuw

Mevrouw De Leeuw,

U heeft een Genealogie Online Plus abonnement. Dat is een andere product dan het Stamboom Forum Plus abonnement waar oa. de overlijdensbericht notificaties deel van uitmaken.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


OK, maar zoudt u mij kunnen vertellen wat de reden is dat ik geen foto's toe kan voegen. Ik heb een nieuw gedcom bestand en een reeks foto's in Dropbox gezet en er gebeurt niets.

Marion de LeeuwPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!