stamboomforum

Forum logoServicedesk » Stamboom (in boom vorm)scheiding
Genealogie Online biedt ook grafische stambomen, zie bijvoorbeelde de publicatie http://www.genealogieonline.nl/parenteel_jan_vermeer/

Onder de kom "Startpunten in deze publicaties" staan twee stambomen die door Genealogie Online zijn vervaardigd op basis van de gegevens van de auteur, het is een tekstuele vorm (in HTML en PDF) en een grafische vorm.

mvg,

Bob Coret

Bob Coret

scheiding
Geachte Hr./ Mevr.

Ik heb in het afgelopen jaar, de stamboom ( althans de namen van mijn voorouders en verdere familieleden opgespoord. Nu wil ik daar 'n stamboom van maken. De namen etc.invullen in de vorm van 'n echte boom. Maar ik kan nergens 'n tekening van 'n boom vinden. Mijn vraag is dus? Wie kan mij hierbij helpen?

m.vr.gr. Johan Smits

J.SMITS

0scheiding
scheiding
0scheiding
kijk eens op www.alfaer.nl, gratis programma te downloaden met daarop diverse grafische vormgevingen, zoals cirkel, lijn, boom, das, rad, etc.

ludmilla van santen

scheiding
Beste mede onderzoekers!!!
Ook ik zag graag mijn stamboom op een mooie manier geplaatst!
Hulp hier bij is zeer welkom.l.brakel5@chello.nl

louis van brakel

0scheiding
scheiding
0scheiding
ik wil een stamboom maken hoe doe ik dit via de computer ??

Marie

scheiding
Ik wilde in de eerste instantie een collage maken van alle leden van de familie. Dat wordt nu denk ik een stamboom. graag wil met foto 's een een soort stamboom maken. Dus geen echte eigenlijk. Kan iemand helpen met mooie plaatjes of iets dergelijks.

sanne oude wolbers

scheiding

Hallo,

en hoe kan je een grafische stamboom netjes op één blad afdrukken?

Ik heb al enkele programma's gebruikt (aldfaer, brother's keeper,..)  maar ik slaag er niet in om iets geschikts te vinden waarmee je 8 generaties op één pagina krijgt.

jens ulehakescheiding

Hallo Jens,

Het is me niet duidelijk welke grafische weergave je precies bedoelt, maar in GensDataPro kun je max 10 generaties in een cirkeldiagram weergeven.

Hier is een demoversie te downloaden: http://gensdatapro.ngv.nl/index.html?ln=

Het is overigens geen gratis programma.

Groeten,

Ria

Ria HendriksWie (onder)zoekt wie? overeenkomsten

In bovenstaande tekst is gekeken naar familienamen die ook voorkomen in het Wie (onder)zoekt wie? register. De volgende overeenkomsten zijn gevonden:
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!