stamboomforum

Forum logoServicedesk » Toegang tot het forum

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Om in stamboom forum te komen moet ik via google inloggen. Is er geen app die ik op mijn bureaublad kan plaatsen?

Fred Siliakus

Beste heer Siliakus,

Om simpelweg "op het Stamboomforum te komen" als lezer hoeft niemand in te loggen; hier inloggen is alleen nodig als u ook daadwerkelijk zelf eigen berichten of reacties op anderen wilt plaatsen.

Iets anders is dat u, als u zomaar via internet zoekt naar het forum, a.h.w. automatisch zou kunnen belanden op een bepaalde "startpagina" die u vráágt om in te loggen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar dat is natuurlijk nergens voor nodig: u bent natuurlijk geen kuddedier maar een individu, en u kunt ook prima zèlf een bepaalde, zelfgekozen webpagina als bijvoorbeeld https://www.stamboomforum.nl/actualiteit/0/0 als snelkoppeling op uw bureaublad plaatsen; dan bent u met één klik op het forum (als pure lezer).

En tenslotte is het voor u te hopen (ik ken verder de situatie niet waarop u doelt) dat u met "via Google inloggen" niet zoiets als Google + (Google Plus) bedoelt - een volkómen mislukt sociaal netwerk, dat allàng op de mestvaalt van allerlei mislukte IT-ideeen thuishoort. Daarop uw hele vertrouwen stellen zou niet best zijn; ongeveer zoals je links en rechts nog weleens hoort, dat er een paar mensen schijnen te zijn die nog steeds de browser Internet Explorer gebruiken, of dat er nog overheden, instellingen en bedrijven schijnen te bestaan die zich van Windows XP bedienen. Als u genealoog / stamboomonderzoeker bent, schat ik u toch echt hóger in dan dat. Veel succes met uw onderzoek!

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri Vlas


 

Jan ClavauxPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!