stamboomforum

Forum logoServicedesk » Prullenbak ivm verwijderen van berichten [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

sorry, kon niet vinde hoe je een bericht in de prullenbak gooit.

Maashoeven

Ik weet niet of ik uw vraag goed begrijp. U kunt een bijdrage van uw kant aan een forumvraag verwijderen door onder het bericht op bewerk te klikken.

Indien u zelf een vraag gesteld hebt kunt u uiteraard uw vraag verwijderen maar de reacties van forumleden op uw vraag blijven staan. En het is eigenlijk wel zo netjes om een berichtenreeks compleet te houden mede voor andere onderzoekers en ook voor de mensen die hun bijdrage hebben geleverd.
 

Mvg- Ben

Ben Wegman

Ik had een onderwerp te snel/ondoordacht gepubliceerd. Omdat er nog geen reacties op waren, wilde ik de publicatie ongedaan maken. Omdat ik niet kon vinden hoe dat moest, heb ik titel en inhoud gewijzigd in het bovenstaand bericht. Overigens ben ik het met u eens, dat een eenmaal op gang gekomen reeks niet verminkt moet worden. 

Maashoeven


Beste Maahoeven,

 

Indien nog geen reactie kunt U mij verzoeken, via een PB, de topic te verwijderen, mits door U zelf aangemaakt, verder is het zoals Ben heeft aangegeven.

Topic is verplaatst naar servicedesk.

Gr.

Moderator

Everardus RollemaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!