stamboomforum

Forum logoServicedesk » Het plaatsen van een nieuw bericht.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Schijnbaar is er een storing in jullie programma.

Ik kan namelijk ineens niet meer in het scherm komen, waarin ik b.v. een nieuw bericht kan plaatsen of om mijn profiel te bekijken. Zodra ik ingelogd ben kom ik namelijk in het scherm "ontmoetingsplaats voor genealogen ............ enz."

Graag uw reactie.

Met vriendelijke groeten

P.S.: Het lijkt, alsof er iets is veranderd in de lay-out.

c. schenk

Het startscherm is inderdaad gewijzigd: de volgorde is aangepast. Bovenaan staat nu het overzicht van nieuw geplaatste berichten, daaronder de activiteitenstroom en profiel. 

Bob Coret

Ik vond het al vreemd, dat het ineens veranderd was, maar misschien is het wel van tevoren meegedeeld in een nieuwsbrief, die ik dan heb gemist of daaroverheen heb gelezen.

Toch nog een vraagje daarover, waarom die aanpassing is gedaan?

Mvrgr.

c. schenk

Uit analyse van gebruik blijkt dat het overzicht van onlangs geplaatste berichten veel vaker wordt gebruikt van de activiteitenstroom en profielblok. Voor dit overzicht moest je voorheen dus eerst naar beneden scrollen wat toch weer een extra handeling is. Nu staat het overzicht bovenaan dus hoeft er minder gescroll'd te worden.

Bob Coret


Uitleg en rede is duidelijk.

Dank u wel.

c. schenkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!