stamboomforum

Forum logoServicedesk » Geen reactie op mail

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Ik heb een mailtje gestuurd naar Bob Coret ivm mijn abonnement en hij gaf aan dat die gewoon door liep, maar dit is niet het geval. Op diverse mailtjes die ik na die tijd heb gestuurd krijg ik geen antwoord. Wie kan ik mailen/bellen/etc. om dit probleem op te lossen?

Sabine

Ik denk dat je subforum helpdesk of subforum genealogieonline moet gebruiken voor je vraag en niet open archieven.

mvg-Ben

Ben Wegman


Beste Sabine,Ik ben ook al maanden aan het proberen om een antwoord te krijgen. Geen reactie!! Nergens. Niet via de helpdesk waar je als premiumklant extra voorrang zou krijgen. Ik heb op alle helpdesks die ik kon vinden bij genealogie online, familiearchivaris en stamboomforum gevraagd voor een oplossing. Niemand reageert. Gisteren vond ik ergens een reactie van Bob Coret zelf. Nu heb ik hem rechtstreeks benaderd maar ook daar tot op heden géén reactie. Maar troost je als je door het forum scrolt kom je meerdere mensen tegen die problemen met hun abonnementen hebben en die ook wachten op antwoorden die ze niet krijgen.

Ik hoop dat jij meer succes hebt.

Karin Wallrafen- HelwegenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!