stamboomforum

Forum logoServicedesk » ik krijg steeds de zelfde verwijzing naar 5 aktes (in de open archieven). Hoe kan ik aangeven dat ik

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

ik krijg steeds de zelfde verwijzing naar 5 aktes (in de open archieven). Hoe kan ik aangeven dat ik die verwijzing al gezien heb en hoe kom ik aan nieuwe verwijzingen?

Manja Pach

Als je de gegevens van een persoon openklikt, en dan weer terug gaat naar het scherm met de zoekresultaten, krijg je een vinkje naast de naam van wat je hebt bekeken. Nieuwe verwijzingen moeten natuurlijk wel in de database zitten. Als dat niet zo is, zie je ze hier ook niet.

Yolanda Lippens

Bedankt! ik ga het proberen. andere vraag: ik probeer in Open Archieven te komen, maar krijg dan de melding dat mailadres niet klopt. 

Manja Pach

Je moet daar een aparte inlog voor hebben / maken. Als inloggen niet lukt klik dan op wachtwoord vergeten.

Yolanda Lippens

ook dat zal ik doen; ik raak wel in de war van al die verschillende wegen die naar de zelfde bronnen lijken te verwijzen. Ik meende dat ik al lang aangemeld was.

Manja Pach

ik krijg de melding dat ik al ben aangemeld maar dat mijn emailadres niet juist is??

Manja Pach


Deze vraag gaat 'off topic' van je originele vraag. Gebruik even het contact formulier onderaan deze pagina en vermeld wat er niet goed gaat.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!