stamboomforum

Forum logoHelpdesk » verversen gedcom bestand opgelost



Profiel afbeelding

Hallo meneer Coret,

Ik heb vandaag diverse keren gedcom bestanden aangeleverd. Ik krijg geen mails terug met Uw publicatie bijgewerkt. Hoe komt dit?

vr. groet,Johan Houtjes

Johan Houtjes - 15 dec 2017 - 20:55 (laatst bijgewerkt 2 nov 2018 — 19:52 door moderator)

Het loopt momenteel ietwat traag, ik kreeg pas na twee dagen bericht dat mijn gedcom file verwerkt was.

Henri Bik - 16 dec 2017 - 11:22

Hallo meneer Bik,

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik werk vanuit my heritage tree builder en breng het gedcom over via dropbox naar genealogie on line en dat ging prima, maar de laatste tijd is het hopeloos. Geen verversing en nu ontvang ik zelfs geen bevestigingen meer van genealogie on line.

Hoe werkt u en van uit welke stamboom site werkt u?

vr. groet,

Johan Houtjes.

Johan Houtjes - 16 dec 2017 - 15:39


Beste Johan Houtjes,

Zoals reeds geschreven is het proces veel trager geworden, het was voorheen 1 à 2 uur en nu duurde het twee dagen. Maar ja er is geen haast bij dus het is voor mij niet erg en omdat het inmiddels ruim 5200 personen zijn kan ik me ook wel voorstellen dat het wat tijd neemt.

Wij voeren onze gegevens in op  www.ancestry.com  en elk kwartaal genereer ik daar een gedcom file die ik naar genealogieonline.nl  upload. Daar komen regelmatig reacties op omdat SEO blijkbaar goed gedaan wordt door Heer Coret, veel beter dan bjvoorbeeld  geneanet.org.

Henri Bik - 16 dec 2017 - 16:08







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu