stamboomforum

Forum logoServicedesk » Meldingen nieuwe reacties weer gestagneerd ? [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Sinds gisteren ca. 16:00 u. worden er geen blijkbaar meldingen meer verstuurd van nieuwe reacties in gevolgde (gemonitorde) onderwerpen.

  Kwaad

Graag de sluis weer open zetten !

Willem Hak

Dat zou inderdaad wel weer handig zijn. 

mvg-Ben

Ben Wegman

Graag wat geduld. Als dit gisteren om 16:00 kan het niet binnen 10 min. opgelost zijn. Je bericht is van dezelfde avond om 20:46. Geef Bob even wat meer tijd om dingen uit te zoeken en op te lossen. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit ziet en dit weekend mee aan de slag gaat. We hebben geen team van 20 mensen in dienst.

Yolanda Lippens

Ik neem aan dat als Willem het gisteren had over gisteren dat dat nu (3 feb) eergisteren is. Mocht de heer Coret hier wat aan hebben - het door mij laatst ontvangen bericht is eveneens van 1 feb. [Niet dat het bij mij veel zal uithalen, daar mijn oorspronkelijke profiel in december plotseling is verdwenen en ik dus in het geheel geen berichten meer ontvang over eerdere discussies, dat is nog een openstaand item hier.]

Peter S2

Graag wat geduld. Als dit gisteren om 16:00 kan het niet binnen 10 min. opgelost zijn. Je bericht is van dezelfde avond om 20:46.


Waaruit maak je op dat ik geen geduld zou hebben, of dat ik verwacht dat het binnen 10 minuten opgelost is ?? Zeer verbaasd
Het lijkt me toch vrij normaal hierover een melding te maken, dat heeft niets met ongeduld te maken.
En zoals Peter al schreef : sinds 01-02-2018, vandaag eergisteren dus.

Willem Hak

   Juichend

Willem Hak


Prima om een melding te maken van dingen die niet goed verlopen, daar heb ik ook niets over gezegd.
Met geduld bedoel ik een paar dagen. Het technische probleem dan misschien wel gevonden zijn, er is ook tijd nodig om het op te lossen. Zoals ik zei, we zijn geen bedrijf met 20 man.
Graag een melding als het donderdag nog niet is opgelost. Het forum werkt verder goed, alleen die functie blijft haken. Maar je kunt altijd nog bij inloggen de laatste berichten zien.
Graag ook een een melding zodra het wel is opgelost.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!