stamboomforum

Forum logoFora » Servicedesk » Ongewild uitgelogd

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

O hoe groot is mijn frustratie! Ik zit twee uur te werken aan een antwoord, klik vervolgens met een tevreden blik op "onderwerp plaatsen" en krijg dan een melding dat ik niet ben ingelogd! Gegevens kwijt, transcripties verloren. Grr.

Natuurlijk wist ik het wel. Zoiets is me eerder overkomen. Het enige dat m.i. helpt is om de gegevens voor verzending eerst veilig te stellen door naar een ander document te kopiëren. Maar als je in de veronderstelling bent te zijn ingelogd denk je er niet altijd aan en dan zijn de druiven heel zuur.

Ik moet even stoom afblazen. Want om opnieuw twee uur aan een antwoord te werken gaat me voor een zondagmiddag even te ver. Jammer maar helaas.

Is hier nou niets anders aan te doen? 

JP Ouweltjes

Ik kan me je frustratie heel goed voorstellen en leef dan ook zeker met je mee.

Het zou zoveel helpen / schelen, wanneer het aanvinken van Blijf ingelogd eindelijk eens (goed) zou werken.
Door het forum te openen via stamboomforum.nl (of klikken op Start in de oranje balk en dan terug te gaan naar de vorige pagina) word je dan weliswaar automatisch (weer) ingelogd, maar dat is toch iets (heel) anders dan ingelogd blijven.

Willem Hak

Door het forum te openen via stamboomforum.nl (of klikken op Start in de oranje balk en dan terug te gaan naar de vorige pagina) word je dan weliswaar automatisch (weer) ingelogd, maar dat is toch iets (heel) anders dan ingelogd blijven.

Ik weet niet of dat gaat werken, Willem. Zodra ik naar een andere pagina ga om weer in te loggen zijn mijn ingetypte gegevens verloren. Ik zou in dat geval eerst de internetpagina moeten dupliceren.

JP Ouweltjes

Zodra ik naar een andere pagina ga om weer in te loggen


Ik bedoel ook juist, dat het (eenmalig) aanvinken van  Blijf ingelogd  zou moeten werken. Maar die het helaas nog steeds niet doet.


Die optie bestaat nu al ruim een jaar, maar werkt dus nog steeds *niet* (naar behoren).

Willem Hak

Dank, Willem. Dit had ik nog niet gezien. Weer wat geleerd.

JP Ouweltjes

Je wordt nu - ondanks het vinkje - na bepaalde tijd toch altijd (nog steeds) uitgelogd.

Door via  stamboomforum.nl  het forum te openen, of door het klikken op  Start  (boven in de oranje balk) word je weliswaar automatisch (weer) ingelogd, maar dat is iets heel anders dan  Ingelogd blijven.
Wanneer ik bijv. 's morgens na het lezen van een melding van een nieuwe reactie op een gemonitord onderwerp klik op  Naar de discussie , blijk ik niet (meer) ingelogd te zijn en moet ik toch eerst weer inloggen om zelf een reactie te kunnen plaatsen.

Willem Hak


Ik heb er nog eens over nagedacht.

Ik vraag me af of het wel echt nodig is om de keuze "blijf ingelogd" te moeten hebben. Mensen die reageren op dit forum doen dit meestal op een pc/laptop waar ze rustig kunnen werken. In de discussies wordt geen gevoelige informatie uitgewisseld waar anderen die die pc/laptop gebruiken iets mee zouden kunnen. En hoe groot is nou werkelijk de kans dat een andere gebruiker van die pc/laptop gegevens zal plaatsen uit naam van de ingelogde persoon op het forum?

Wat mij betreft mag de keuzeoptie eruit en is iedereen voor de betreffende gebruikerssessie blijvend ingelogd.

JP Ouweltjes
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!