stamboomforum

Forum logoServicedesk » Verbindingen Genealogie Online en Open Archieven verdwenen [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Geachte heer Cornet,

Kan er eens gekeken worden naar de verbindingen tussen Genealogie Online en Open Archieven. Want als je op een item klikt op Genealogie Online word je regelmatig ineens naar Open Archieven gestuurd, zonder enige reden. Mijn buitenlandse familieleden hebben niet zozeer belangstelling voor Open Archieven, maar wel voor de familiestamboom. In de huidige situatie is het niet meer mogelijk om takken van familieleden na te lopen, zonder in Open Archieven terecht te komen.

Daarnaast zijn weer eens al mijn familieleden in Maastricht verdwenen in Open Archieven voor wat betreft geboorte, huwelijk en overlijden. Omdat dit al eens eerder is gebeurd, gaat er kennelijk ergens iets mis in Open Archieven, want het RHCL heeft de data wel staan op de site. Kan er gekeken worden wat er aan de hand is.

Met vriendelijke groet,

Armand Servaes

Armand Servaes

Meneer Servaes,

Kunt u voorbeelden geven van gegevens die volgens u van Open Archieven zijn verdwenen?

mvg,

Bob Coret

Bob Coret


Ja hoor, ga naar Open Archieven, zoek ">Servaes". Dan is de stad met het grootste aantal mensen met die naam Amsterdam en Maastricht staat op de tweede plaats. Kijk dan bij Maastricht, dan staat daar enkel BS en Bevolkingsregister vermeld.

Met zekerheid kan ik zeggen, Maastricht hoort op de eerste plaats te staan en alle data buiten BS en Bevolkingsregister  ontbreekt. De data staat wel bij de RHCL. Dus op de ene of de andere manier verdwijnt er ergens data in de conversie. We hebben hier eerder over gesproken binnen het forum en toen wist u het te corrigeren.

Met vriendelijke groet,

Armand Servaes

Armand ServaesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!