stamboomforum

Forum logoServicedesk » Storing in zoekmenu van website [opgelost]


Profiel afbeelding

Geachte lezer,

Als ik op mijn website "Groningse doopsgezinden" een naam intik, komt de naam wel in beeld, maar zonder bijbehorende jaartallen. Als je vervolgens die persoon aanklikt, kom je terecht in het alfabetisch personenregister. Ik heb deze storing ook al gemeld bij Bob Coret, maar helaas geen enkele reactie daarop ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Klaas Pera

Klaas Pera

Ik ben op zoek in de lijst met profielen, maar krijg de mededeling, dat deze site niet (meer) bestaat.

Misschien ook een "storing"?

Paula U.

Voor mij werkt het weer.

Paula U.

Hallo Paula,

Mijn beide websites zijn via Google op een normale manier bereikbaar, maar de zoekbalken werken nog steeds niet goed.

Met vriendelijke groet,

Klaas Pera

Klaas Pera

Ook bij mij dezelfde problemen, zie GEDCOM probleem

j.w.martens

Dank voor het melden, we gaan er naar kijken!

Yolanda Lippens

Dit probleem speelt niet alleen in de zoekbalk maar ook op andere plaatsen waar normaal gesproken jaartallen achter een naam worden getoond, zoals bijvoorbeeld hier. Bij veel van deze personen is de geboorte- en/of overlijdensdatum bekend, maar nu staat overal "(????-????)".

Bij mij is het probleem ontstaan nadat ik gisteren mijn Gedcom bestand heb ververst, dus wellicht dat dat er wat mee te maken heeft. Hoop dat het snel opgelost wordt.

Carmen

Hallo Carmen,

Inderdaad worden in het personenregister de jaartallen alleen vermeld als vraagtekens. Toch is er wel een lichte verbetering voor wat betreft het zoekmenu. Als je nu een persoon zoekt in de zoekbalk, wordt wel de juiste persoon vermeld, weliswaar zonder jaartallen. Die zoekactie gaat nu dus wel naar de juiste persoon. Voorheen kwam je dan in het alfabetisch personenregister terecht.

Ik heb twee verschillende websites. Dit jaartallenprobleem doet zich niet voor op mijn eerste website. Die is al een tijd niet ververst. Ik stuur wel regelmatig een update naar mijn tweede website en daarop treedt deze vervelende storing wel op. Dat bevestigt dus jouw theorie.

Met vriendelijke groet,

Klaas

Klaas Pera

Ik hoop dat dit probleem wordt opgelost voordat we de "aanknopingspunten" van de nieuwe maand krijgen toegezonden...

j.w.martens

Zo te zien is het inmiddels opgelost. Ik zie weer jaartallen achter de namen in het zoekveld en in de lijsten. Bedankt Bob/Jolanda!

Carmen


Fijn om te horen, alle credits voor Bob!

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!