stamboomforum

Forum logoServicedesk » uw publicatie is bijgewerkt [opgelost]


Profiel afbeelding

Hallo, al 3x zo'n bevestigingsmail gehad vandaag, maar de toegevoegde mensen aan de Gedcom staan niet online. Ze zijn wel overleden. Tekenset Ansel. Wat is er aan de hand? Het betreft o.a. id 37757 en 37758.

Met vriendelijke groet,

Pauline Berens

Pauline Berens

Hoi Pauline, we gaan er naar kijken.

Yolanda Lippens

Fijn Yolanda, ik ben benieuwd of ik iets  fout gedaan heb.

Pauline Berens

Ik ben nieuw op deze site maar ook ik krijg wel bevestigingsemails van een geupdate (ververste) publicatie maar de nieuwe namen zijn niet toegevoegd.

mvg DirkSijbersma

Dirk Sijbersma

Ook ik heb problemen met verversen van de gedcom: ik krijg de melding dat het is bijgewerkt, maar de nieuwe versie wordt niet online vertoond. Heel vervelend, omdat ik per ongeluk een vinkje van overleden heb gezet bij iemand, en nu staat dat dus online!

M. Woldinga

Allen,

Als er personen zijn die niet worden getoond na een update: graag de naam en/of ID van de persoon en URL van uw publicatie noemen, zodat er e.e.a. gecontroleerd kan worden.

@Pauline Berens, ik zie https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/I37757.php en https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/I37758.php online staan. 

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


Mochten er nog andere leden hier problemen mee hebben, dan graag een nieuw topic aanmaken.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu