stamboomforum

Forum logoServicedesk » email wijzigen [opgelost]


Profiel afbeelding

Ik krijg van Genealogie Online emails via bertvanderburg@orange.fr. Als ik dit wil wijzigen kom ik op de pagina van stamboom forum met daarin het emailadres vanderburgbert@gmail.com. Ik wil dit graag met één emailadres hebben t.w. vanderburgbert@gmail.com temeer omdat ik het adres bertvanderburg@orange kwijtraak als ik verhuis naar Nederland. Hoe moet ik dat doen???

Vriendelijke groet,

Bert van der Burg

Bert van der Burg

U kunt uw emailadres wijzigen in uw profiel rechtsboven aan, onder uw naam.

 

Yolanda Lippens

Hallo Yolanda,

Dat is nu juist het probleem. Als ik bij Genealogie Online het email adres wil wijzigen word ik doorgestuurd naar Stamboomforum en heb ik het juiste emailadres.Ik wil graag de nieuwsbrieven van Genealogie Online ontvangen op vanderburgbert@gmail.com en niet op

bertvanderburg@orange.fr

Vriendelijke groet

Bert van der Burg

Sindskort zijn de accounts van alle Coret diensten samengevoegd, d.w.z. dat er nu nog maar 1 profiel aangemaakt hoeft te worden.

In uw geval kan er een probleem zijn ontstaan met het wijzigen van uw email. Ik zal zorgen dat dit door ons aangepast wordt.

Yolanda Lippens


Hartelijk dank

 

Vriendelijke groet,

 

Bert

Bert van der BurgPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!