stamboomforum

Forum logoServicedesk » Problemen familiearchivaris


Profiel afbeelding

Het plaatsen van berichten in familiearchivaris geeft problemen. Nieuwsberichten komen na plaatsing niet tevoorschijn en als er afbeeldingen worden geplaatst staat erbij dat ze geplaatst zijn door een verwijderde deelnemer.

Bij het maken van een export bestand worden de afbeeldingen niet meegenomen.

Is dit te verhelpen?


Vr. bedankt.
Johan.

 

Johan

We zijn er mee bezig, dank voor het melden.

Yolanda Lippens

Dat is fijn om te horen. Afbeeldingen worden nu wel meegenomen in de export, echter geen geschreven reacties en de links in de backup werken niet. Bij het plaatsen van afbeeldingen e.d. krijgt de plaatser als melding "geplaatst door verwijderde deelnemer". En het verwijderen van afbeeldingen gaat ook niet. In recente activiteit wordt het ook niet vermeld. Hoop dat jullie het snel kunnen oplossen. In deze tijd zal er toch meer gebruik van familiearchivaris gebruik worden gemaakt. Bedankt!

Johan

Volgens mij is dit opgelost, kun je het nog eens bekijken?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Ik heb het bekeken, maar het probleem bestaat nog steeds. Kan bijv. de afbeelding van de verwijderde deelnemer (!) niet verwijderen.

Johan

Johan,

>Het plaatsen van berichten in familiearchivaris geeft problemen. Nieuwsberichten komen na plaatsing niet tevoorschijn en als er afbeeldingen worden geplaatst staat erbij dat ze geplaatst zijn door een verwijderde deelnemer.
>Bij het maken van een export bestand worden de afbeeldingen niet meegenomen.

Zijn deze problemen opgelost?

>Kan bijv. de afbeelding van de verwijderde deelnemer (!) niet verwijderen.

OK, nieuw (of extra) probleem. Kun je een titel geven van een afbeelding waar dit speelt zodat ik snel het probleem zie?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Rob,

De problemen bestaan helaas nog steeds.
Titel van een afbeelding: "Test afbeelding" (vandaag als test geplaatst).

Gr.,
Johan.
 

Johan


Het probleem schijnt dan hardnekkig te zijn. Er wordt aan gewerkt.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu