stamboomforum

Forum logoServicedesk » Hinderlijke page jumps op stamboomforum [opgelost]


Profiel afbeelding

Sinds een aantal weken heb ik last van een hinderlijk verschijnsel op mijn mobiele telefoon (Android 10 besturingssysteem)  op de website van Stamboomforum.

Als ik naar beneden scroll dan gebeurt het heel vaak dat de pagina plots naar de top van de pagina springt. En als dat dat dan een keer niet gebeurt tijdens het scrollen, dan gebeurt het wel als ik op een link klik om een forumvraag te lezen.

Ik heb het probleem op zowel de Chrome browser als de Firefox browser. Het probleem doet zich op andere websites niet voor. Het heeft niet te maken met het feit dat de pagina nog aan het laden is want daar wacht ik lang genoeg voor. Het probleem doet zich niet voor op mijn tablet, die op Android 6 draait.

Ik heb geen idee of dit te maken heeft met mijn mobiel of de broncode op Stamboomforum. Graag advies.

JP Ouweltjes

We gaan er naar kijken en testen, dank voor het melden.

Yolanda Lippens

Het probleem doet zich ook voor op mijn tablet met een (zeer) recente android-versie. Het gevolg is, dat via mijn Samsung telefoon en via mijn Samsung tablet bijna geen reactie kan worden geplaatst.

n.b.:

Een aantal weken geleden heeft Samsung de telefoon volgens plan geupdated van Android 9 naar Android 10.

Martin Jongkoen

Daar heb ik ook aan gedacht. Maar volgens mij begonnen de problemen zo'n twee weken voor de update. (nu proberen op de reactie plaatsen knop te drukken)

JP Ouweltjes

Nog iets: als ik de weergave op mijn mobiel verander naar desktop weergave dan doet het probleem zich niet voor. Maar dan valt het op de mobiel bijna niet te lezen.

JP Ouweltjes

ik heb inderdaad hetzelfde probleem sinds kort. (Samsung)

Heidi Jonkman

Als het goed is is dit nu opgelost.

Yolanda Lippens

Ja, het is nu weg. Bedankt :-)

JP Ouweltjes


Ja werk weer perfect, bedankt!

Heidi JonkmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu